Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Taj put je svakako interesantniji a moze biti i brzi u slucaju da je guzva na ibarskoj a ti se bas nameracio na krivine
Motorom svi idu tuda jer je ibarska dosadna i opasna. Naravno kad nije velika guzva svakako je brza ibarska.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Primetih da na dosta mesta nema oznaka po putu (vertikalna signalizacija). Pre nisam obracao paznju, verovatno je posle zime tako.
Sreca je pa znam put kojim sam isao, ali negde moze biti nezgodno, kada se trake prosiruju, skrecu i slicno.
Inace, sanirana su klizista na putu od Topole ka Ibarskoj, posebno oko Rudnika.
Put nije idealan, ali je dosta bolji nego sto je bilo, i sto sam ocekivao posle zime. I dalje je najgori deo posle Donje Satornje (kada se ide ka BGu), posle onog uspona, koji je bas valovit (mada je "valovit" blag izraz). Ume da bude nezgodno za one koji ne poznaju put. Pre neko vece preteknem lika sa Loganom, a on se onda zaleti pa za mnom - pred pominjenom deonicom usporim, a ovaj prolete pored mene... gledam ga sta radi, ne znam kako da ga upozorim... "niski" Logan nalete na ona udubljenja, pa kada je poceo da odskace (ne bas bukvalno), mislio sam da ce sleteti sa puta...neiskusno...
-------
Nevezano za puteve: Da li pre nisam primecivao, ili je nesto kvrcnulo ljudima u glavi, ili se samo pogodilo ovih dana, ali nikada nisam video vise ljudi da baca sve i svasta iz automobila. Dakle, u ovih par dana sam video xx opusaka (najmanje zlo), pa kese, konzerve, razne papirice (omote). Dal' je suncanica opalila po glavi ovaj narod?
Sreca je pa znam put kojim sam isao, ali negde moze biti nezgodno, kada se trake prosiruju, skrecu i slicno.
Inace, sanirana su klizista na putu od Topole ka Ibarskoj, posebno oko Rudnika.
Put nije idealan, ali je dosta bolji nego sto je bilo, i sto sam ocekivao posle zime. I dalje je najgori deo posle Donje Satornje (kada se ide ka BGu), posle onog uspona, koji je bas valovit (mada je "valovit" blag izraz). Ume da bude nezgodno za one koji ne poznaju put. Pre neko vece preteknem lika sa Loganom, a on se onda zaleti pa za mnom - pred pominjenom deonicom usporim, a ovaj prolete pored mene... gledam ga sta radi, ne znam kako da ga upozorim... "niski" Logan nalete na ona udubljenja, pa kada je poceo da odskace (ne bas bukvalno), mislio sam da ce sleteti sa puta...neiskusno...
-------
Nevezano za puteve: Da li pre nisam primecivao, ili je nesto kvrcnulo ljudima u glavi, ili se samo pogodilo ovih dana, ali nikada nisam video vise ljudi da baca sve i svasta iz automobila. Dakle, u ovih par dana sam video xx opusaka (najmanje zlo), pa kese, konzerve, razne papirice (omote). Dal' je suncanica opalila po glavi ovaj narod?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gradjanska neposlusnost.
Nego, ko prvi prodje ibarskom, neka prijavi da li je saniran onaj uzasni deo, Ljig-Rudnik.

JA isao 6 puta vec, ali preko Mladenovca...
Onaj stres vise ne zelim
Onaj stres vise ne zelim

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
prošao sam ja noćas Ibarskom KV-BG. Šta reći a ne raplakati
One silne rupe su isečene i spremne za popunjavanje već 20 dana,tako da se otvorilo par novih rupa u isečenom asfaltu
Parče asfalta koje iseku ostave pod lepim uglom tako da nije strašno voziti ali opet nije to to... zato sam se lepo vratio autoputem i mirna Bačka
Generalno gledano nije loše ali je daleko od zadovoljavajućeg .

Da ne kažete da vas nisam upozorioGeza napisao:Jaka stvar par rupa... Da sam na vašem mestu više ih brinuo o najavljenoj blokadi puteva u Vojvodini

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/3137 ... -Vojvodinu
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Zašto pravite od komarca magarca? Pa može se uz malo pažnje bez problema Ibarskom magistralom proći. Na onih 7-8km je isfrezovan habajući sloj asfalta, tako da nema onih piltkih udarnih rupa. Presvlačenje ili izrada habajućeg sloja asfalta se neće raditi sigurno bar još 15 ak dana, jer nisu spremne asfaltne baze a i vreme nije još uvek povoljno za kvalitetan rad.
Zato ljudi ne lomite se po kozijim stazama po Šatornji i Rudniku, nego slobodno Ibarskom, samo na onih 7-8km smanjite doživljaje.
Zato ljudi ne lomite se po kozijim stazama po Šatornji i Rudniku, nego slobodno Ibarskom, samo na onih 7-8km smanjite doživljaje.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
kakva je situacija sa nastavkom radova na starom Ns-Bg putu?
Gezo, imas li neku informaciju?
Gezo, imas li neku informaciju?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A sta je sa auto putem od Gazele do Bubanj potoka? Trebalo bi da taj deo bude komplet renoviran ali nesto nema vesti.
Koliko sam pratio Ješića, od maja počinje sređivanje od ulaska u Inđiju, pa se nastavlja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

ja sam sinoc prosao tim putem, bio u ns-u, mnogo je bolje nego sto je bilo...ima na 2 mesta jos loseg asfalta ali nije strasno...nazalost bila je noc pa nisam video pejzaz, kontam da je danju pravo uzivanje videti tuda...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja cesto vozim tuda i sinoc sam, autoput bas retko koristim u zadnje vreme, ima losijih deonica i par kriticnih mesta pogotovo u pravcu Ns-Bg.
Koliko vidim, nastavak radova niko ne pominje
Koliko vidim, nastavak radova niko ne pominje
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Prosle godine je radjen deo, od NIS pumpe, ka Bubanj potoku.Ogi napisao:A sta je sa auto putem od Gazele do Bubanj potoka? Trebalo bi da taj deo bude komplet renoviran ali nesto nema vesti.
Evo nastavka :
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/313866 ... a-autoputu
http://www.putevi-srbije.rs/index.php?o ... 90&lang=rs
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zamolio bih da ne mešamo teme. Ova tema je namenjena prevenstveno za informacije o stanju puteva u srbiji, a imamo posebnu temu o blokadi. Sve postove koji su vezani za blokadu ću prebaciti u odgovarajuću temu i tamo nastavite sa temom o blokadi puteva.
Posetite www.garaza.rs !