Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Putevi u Srbiji

Post od ftj »

Taj put je svakako interesantniji a moze biti i brzi u slucaju da je guzva na ibarskoj a ti se bas nameracio na krivine :) Motorom svi idu tuda jer je ibarska dosadna i opasna. Naravno kad nije velika guzva svakako je brza ibarska.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Primetih da na dosta mesta nema oznaka po putu (vertikalna signalizacija). Pre nisam obracao paznju, verovatno je posle zime tako.
Sreca je pa znam put kojim sam isao, ali negde moze biti nezgodno, kada se trake prosiruju, skrecu i slicno.

Inace, sanirana su klizista na putu od Topole ka Ibarskoj, posebno oko Rudnika.
Put nije idealan, ali je dosta bolji nego sto je bilo, i sto sam ocekivao posle zime. I dalje je najgori deo posle Donje Satornje (kada se ide ka BGu), posle onog uspona, koji je bas valovit (mada je "valovit" blag izraz). Ume da bude nezgodno za one koji ne poznaju put. Pre neko vece preteknem lika sa Loganom, a on se onda zaleti pa za mnom - pred pominjenom deonicom usporim, a ovaj prolete pored mene... gledam ga sta radi, ne znam kako da ga upozorim... "niski" Logan nalete na ona udubljenja, pa kada je poceo da odskace (ne bas bukvalno), mislio sam da ce sleteti sa puta...neiskusno...

-------
Nevezano za puteve: Da li pre nisam primecivao, ili je nesto kvrcnulo ljudima u glavi, ili se samo pogodilo ovih dana, ali nikada nisam video vise ljudi da baca sve i svasta iz automobila. Dakle, u ovih par dana sam video xx opusaka (najmanje zlo), pa kese, konzerve, razne papirice (omote). Dal' je suncanica opalila po glavi ovaj narod?
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Gradjanska neposlusnost. :) Nego, ko prvi prodje ibarskom, neka prijavi da li je saniran onaj uzasni deo, Ljig-Rudnik.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

JA isao 6 puta vec, ali preko Mladenovca...
Onaj stres vise ne zelim :)
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

prošao sam ja noćas Ibarskom KV-BG. Šta reći a ne raplakati ;) One silne rupe su isečene i spremne za popunjavanje već 20 dana,tako da se otvorilo par novih rupa u isečenom asfaltu :twisted: Parče asfalta koje iseku ostave pod lepim uglom tako da nije strašno voziti ali opet nije to to... zato sam se lepo vratio autoputem i mirna Bačka :) Generalno gledano nije loše ali je daleko od zadovoljavajućeg .
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Geza napisao:Jaka stvar par rupa... Da sam na vašem mestu više ih brinuo o najavljenoj blokadi puteva u Vojvodini :)
Da ne kažete da vas nisam upozorio :)

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/3137 ... -Vojvodinu
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
MAD MAX
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Feb 2012, 22:19

Post od MAD MAX »

Zašto pravite od komarca magarca? Pa može se uz malo pažnje bez problema Ibarskom magistralom proći. Na onih 7-8km je isfrezovan habajući sloj asfalta, tako da nema onih piltkih udarnih rupa. Presvlačenje ili izrada habajućeg sloja asfalta se neće raditi sigurno bar još 15 ak dana, jer nisu spremne asfaltne baze a i vreme nije još uvek povoljno za kvalitetan rad.

Zato ljudi ne lomite se po kozijim stazama po Šatornji i Rudniku, nego slobodno Ibarskom, samo na onih 7-8km smanjite doživljaje.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

kakva je situacija sa nastavkom radova na starom Ns-Bg putu?
Gezo, imas li neku informaciju?
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Rekoše na proleće, samo nisu rekli koje godine. :)
Posetite www.garaza.rs !
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

A sta je sa auto putem od Gazele do Bubanj potoka? Trebalo bi da taj deo bude komplet renoviran ali nesto nema vesti.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Koliko sam pratio Ješića, od maja počinje sređivanje od ulaska u Inđiju, pa se nastavlja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ja sam sinoc prosao tim putem, bio u ns-u, mnogo je bolje nego sto je bilo...ima na 2 mesta jos loseg asfalta ali nije strasno...nazalost bila je noc pa nisam video pejzaz, kontam da je danju pravo uzivanje videti tuda...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ja cesto vozim tuda i sinoc sam, autoput bas retko koristim u zadnje vreme, ima losijih deonica i par kriticnih mesta pogotovo u pravcu Ns-Bg.
Koliko vidim, nastavak radova niko ne pominje
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ogi napisao:A sta je sa auto putem od Gazele do Bubanj potoka? Trebalo bi da taj deo bude komplet renoviran ali nesto nema vesti.
Prosle godine je radjen deo, od NIS pumpe, ka Bubanj potoku.
Evo nastavka :
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/313866 ... a-autoputu
http://www.putevi-srbije.rs/index.php?o ... 90&lang=rs
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Zamolio bih da ne mešamo teme. Ova tema je namenjena prevenstveno za informacije o stanju puteva u srbiji, a imamo posebnu temu o blokadi. Sve postove koji su vezani za blokadu ću prebaciti u odgovarajuću temu i tamo nastavite sa temom o blokadi puteva.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori