Dakle, moja neinformisanost u vezi novih euro 6 motora.

Znaci kupio sam auto u poslednji casU vezi servisa... Svi BMW dizeli proizvedeni od jula 2013. imaju skraceni servisni interval na 12000km ili 12 meseci... i AD blue aditiv.
To se samo nalazi u kategoriji dodatne opreme , ali se ne naplacuje nista tako da je ok , pa ko sta voli . Kriju ljudi i 350 cdi na cls-u ima ih nekoliko a ima i jedan "sampion" koji je skinuo sa cls-a oznaku i stavio "amg" , i onda odmah znas da je dziber.profesorPROST napisao:To se sećam na prvoj seriji 1 izloženoj u novom Merkatoru (116i) pre 10-tak godina.
Dodatna oprema: "Bez oznake modela"
Šta je tu dodatno, tu je oduzeto, uštedeli su znak.![]()
Razumem da to stavljaju kao dodatnu opremu samo na najslabijim modelima, neće valjda da neko krije 123d. :)
Pa ovo je super,s obzirom da pri kupovini imas besplatne servise 5 godina valjda,kao i Mercedes?Texonja napisao:U vezi servisa... Svi BMW dizeli proizvedeni od jula 2013. imaju skraceni servisni interval na 12000km ili 12 meseci... i AD blue aditiv.
Uzeo bih pomenuti 328i bez sekunde premisljanja.Delija napisao:Na lose pitanje odgovaras...
Konkretno pitanje je da li bi pre uzeo automatic sa ubogih 114 "konja" (dizel), ili manual sa 184 "konja" (benzin), posto je vrlo slicna cena u pitanju? Uz to prelazi se oko 10.000 km godisnje, pa potrosnja i nije mnogo bitna...
Zato što si tu ograničen sa snagom i lakše ćeš sa manuelnim da izvučeš maksimum iz motora kad ti zatreba. Čitaj za preticanja. Doduše, meni su u glavi još oni stariji automatici koji dodaju sekundu-dve na ubrzanje do 100. Neki ih i dalje prave. Khhhhmmm Honda khhhmmmmZasto bi iko zeleo manuelni menjac u autu slabijem od 150ks