Dakle, moja neinformisanost u vezi novih euro 6 motora.
BMW serije 3 ili Audi A4
Re: BMW 316d
U vezi servisa... Svi BMW dizeli proizvedeni od jula 2013. imaju skraceni servisni interval na 12000km ili 12 meseci... i AD blue aditiv.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Kukuuuu....
Definitivno benzinac
Definitivno benzinac
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
328i 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Znaci kupio sam auto u poslednji casU vezi servisa... Svi BMW dizeli proizvedeni od jula 2013. imaju skraceni servisni interval na 12000km ili 12 meseci... i AD blue aditiv.
Ja bi uvek pre uzeo benzinaca BMW-a ali prelazim takve kilometraze da mi se jednostavno ne isplati - uz NL cene. A i servis (bar u NL) nije mnogo skuplji za dizela (a za crkavanje videcemo)
Najrealnija mana dizela (bar 316d) je da na leru ne mozes da promasis da je dizel, brunda samo tako, a cim krene uopste se ne cuje i ne oseca, jos malo kao elektricni
To se samo nalazi u kategoriji dodatne opreme , ali se ne naplacuje nista tako da je ok , pa ko sta voli . Kriju ljudi i 350 cdi na cls-u ima ih nekoliko a ima i jedan "sampion" koji je skinuo sa cls-a oznaku i stavio "amg" , i onda odmah znas da je dziber.profesorPROST napisao:To se sećam na prvoj seriji 1 izloženoj u novom Merkatoru (116i) pre 10-tak godina.
Dodatna oprema: "Bez oznake modela"
Šta je tu dodatno, tu je oduzeto, uštedeli su znak.![]()
Razumem da to stavljaju kao dodatnu opremu samo na najslabijim modelima, neće valjda da neko krije 123d. :)
Ljubo neka te sluzi auto lepo , dobra je to masina .
Imas izbor na svakim kolima da skines,ili stavis oznaku modela.
Nekome je lepse bez toga,kao moja C klasa.
I da,skinuo bih i da je 320 cdi u pitanju. 350 mi je vec lepa,ne znam kako da objasnim
Nidzo,to sto je stavio AMG badz,znaci da ima amg paket,nije seljak,osim ako je postavljao 63 AMG.
Ima i kod nas onaj bordo CLS 63 AMG koji ima sve od 63,bukvalno ne mozes da ga razlikujes,pa je ispod 350 benzinac

Nekome je lepse bez toga,kao moja C klasa.
I da,skinuo bih i da je 320 cdi u pitanju. 350 mi je vec lepa,ne znam kako da objasnim
Nidzo,to sto je stavio AMG badz,znaci da ima amg paket,nije seljak,osim ako je postavljao 63 AMG.
Ima i kod nas onaj bordo CLS 63 AMG koji ima sve od 63,bukvalno ne mozes da ga razlikujes,pa je ispod 350 benzinac
Pa ovo je super,s obzirom da pri kupovini imas besplatne servise 5 godina valjda,kao i Mercedes?Texonja napisao:U vezi servisa... Svi BMW dizeli proizvedeni od jula 2013. imaju skraceni servisni interval na 12000km ili 12 meseci... i AD blue aditiv.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zasto bi iko zeleo manuelni menjac u autu slabijem od 150ks? I da li je neko ko na ovo pitanje odgovori sa da vozio automatika kao sto je ovaj kog je CR7 uzeo?
- Delija
- Kontakt:
Na lose pitanje odgovaras... 
Konkretno pitanje je da li bi pre uzeo automatic sa ubogih 114 "konja" (dizel), ili manual sa 184 "konja" (benzin), posto je vrlo slicna cena u pitanju? Uz to prelazi se oko 10.000 km godisnje, pa potrosnja i nije mnogo bitna...
Konkretno pitanje je da li bi pre uzeo automatic sa ubogih 114 "konja" (dizel), ili manual sa 184 "konja" (benzin), posto je vrlo slicna cena u pitanju? Uz to prelazi se oko 10.000 km godisnje, pa potrosnja i nije mnogo bitna...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
bez uvrede prema bilo kome, za novce koji se pominju, zalosna su mi i jedna i druga opcija, ne bih mogao da vozim ni jednu...
Uzeo bih pomenuti 328i bez sekunde premisljanja.Delija napisao:Na lose pitanje odgovaras...
Pomenut je 320i 
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Delija
- Kontakt:
Da, ovo je ipak 320i - 328i kosta za dlaku vise od 320d, ali zato 245 konjica... 
Dovraga, gde sam ja video tu 328 
I dalje 320i ali vise ne tako kao iz topa
I dalje 320i ali vise ne tako kao iz topa
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: BMW serije 3 ili Audi A4
Zato što si tu ograničen sa snagom i lakše ćeš sa manuelnim da izvučeš maksimum iz motora kad ti zatreba. Čitaj za preticanja. Doduše, meni su u glavi još oni stariji automatici koji dodaju sekundu-dve na ubrzanje do 100. Neki ih i dalje prave. Khhhhmmm Honda khhhmmmmZasto bi iko zeleo manuelni menjac u autu slabijem od 150ks
A kad se pređe 150ks već polako imaš i viška snage pa ako automatik i pojede nešto to više nije toliko bitno.