Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Re: Stigla zima...

Post od ljubitelj »

Saša napisao:Nego, Novosađani, kakvo vam je grejanje u stanovima? Ovde kod mene nešto slabo greju, radijatori tek onako mlaki, a kakav je spičvajz napolju - ne bi trebalo da se ruka može držati na njima... Jel to samo kod mene ili svuda? :x
Moji kazu da je u stanu hladnjikavo, kao i svake godine radijatori su mlali i nikada nisu bili vreli- bgd toplane.
Meni u kuci toplo, testiram topotne pumpe (aka klime) za ovu kombinaciju -8C plus 70km/h vetar. Rade sa oko 40% kapaciteta za unutrasnjih 22-23C.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Da, to je zapravo impresivan momenat. Meni je neverovatno da je moguće uz vetar koji je na momente 50% krstareće brzine helikoptera.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Texonja napisao:"Iznervirati Trojketa" - check!
I ti bi se iznervirao da su te zbog nas zvali na razgovor. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jos jedan kamion se prevrnuo.

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 4108.phtml

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ja sam za to da sa ovim treba da se sprda. Kakve veze ima ko je u toplom domu, a ko zavejan, foliranje je foliranje...

Tapatalk Post
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

trojanac napisao:Fascinatno je koliko je dokonih ljudi u roku od nekoliko sati uspelo da montira brdo video i foto materijala da bi se sprdali, a sve iz toplih domova. Nos nisu promolili iz kuće, ali znaju da je Vučić otišao tamo da snimi predizborni spot.

Ja bih pitao one koji su bili zavejani, da li je i njima smešno.
:bravo:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Sva sreca da nije hladnije i da nisu veci snezni nanosi. Nastao bi potpuni kolaps. Svaka cast ljudima koji zaista rade svoj posao, vojska, policija, itd...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Naravno, to su pravi heroji. Nego ove odusevio odziv naroda na sliku onog komadanta, pilota, sa detetom u narucju pa vele i oni da se zapljunu. Cuo sam da su Djokovici poslali neke masine u pomoc, i za to im svaka cast, ali ne treba da idu tamo i da se glupiraju i slikaju za novine.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pa bre kako da se ne zajebavamo kad je ovo jedna opšta zajebancija. Tako reći grupnjak - ko koga dovati.

Otkud sad ponovo zastoj kod Feketića prouzrokovan prevrnutim kamionom. Auto put je zabranjen za saobraćaj teretnih vozila od juče, a valjda i za samobraćaj svih vozila od danas. Ko je bre pustio taj kamion na auto put? Na celom putu ima 10 ulaza koje treba pokriti i ni to nisu u stanju.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Pa valjda je to neki kamion koji je vec tu bio zaglavljen... :zbunjen:

Evo jos slika... :mrgreen:
Slika
Poslednja izmena od aleksa u 01 Feb 2014, 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Meni su neverovatni ljudi koji se pored svih upozorenja od pre 2 dana na svim mogućim vestima, ipak odluče da krenu na put. Kamiondžijski mozak da ne komentarišem. Valjda sami treba da znaju i bez da im se kaže, da ne mogu da kontrolišu vozilo pri ovakvim udarima vetra.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Meni to zvuci toliko neverovatno da bih voleo da je neki novinar greskom objavio staru vest :kuku:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

aleksa napisao:Pa valjda je to neki kamion koji je vec tu bio zaglavljen... :zbunjen:
22:40 - Novi zastoj kod Feketića, stoji oko 100 vozila

Novi zastoj na putu između Bačke Topole i Feketića, prevrnuo se kamion. Stoji oko 100 vozila. Prethodno je spaseno 70 ljudi kod Bačke Topole.
Pa ti budi pametan koji je. Ako je stari koji su krasni pustili saobraćaj na auto putu koji je blokiran, a ako je noviotkud on tamo.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

paja napisao:Pa bre kako da se ne zajebavamo kad je ovo jedna opšta zajebancija. Tako reći grupnjak - ko koga dovati.

Otkud sad ponovo zastoj kod Feketića prouzrokovan prevrnutim kamionom. Auto put je zabranjen za saobraćaj teretnih vozila od juče, a valjda i za samobraćaj svih vozila od danas. Ko je bre pustio taj kamion na auto put? Na celom putu ima 10 ulaza koje treba pokriti i ni to nisu u stanju.

+1 Sprdnja je samo reakcija na glupost i bezobzirnost viđenu zadnjih dana. Žao mi je samo što su ljudi koji rade svoj posao i njihov veliki napor iskorišćeni na najgori od strane beskrupuloznih dripaca, koji prave svoj PR umesto da te ljude organizuju čime su se mogli sprečiti ovakve stvari.

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 01 Feb 2014, 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

+101

meanwhile
"jelena karleusa je krenula u feketic da odrzi koncert jer narod nema gde da pobegne"
"ljudi sirom srbije su krenuli da se samozatrpavaju snegom ne bi li upoznali vucica"

:rofl:
Odgovori