Laki021 napisao:milosdoktorabs napisao:ma bmw je savrsenstvo...Reno zadnjih godina ima odlican odnos cena/kvalitet.Alfa ko Alfa sve zavisi od serije i modela.
Ti izvoli pa kupi novu Alfu ili Reno pa kad izgubis 50% za 2 god nemoj da se zalis... ovo je potpuno nevezano za kvalitet i bilo sta drugo, cisto trzisno stanje.
Bolje kupiti dva nova Renoa ili Alfe za cenu jednog Bmw-a.
Zato vozim polovno i zadovoljan sam.Jednog dana kada odem i budem placen adekvatno svojoj strucnoj spremi mozda sednem u NOVO ali ne BMW-a vec Mecku.
Fabrika koja nema proizvodnju kamionskih motora po meni nezna da naparvi motor.
Po pitanju pouzdanosti Reno,Mecka i Fiat su za BMW pojam.
Dzabe BMW-u ks,nm kada ima problema u sistemu hladjanja ( o kome se cuti ),probleme sa vanosom...kod bivseg pacijenta koji je vlasnik ovl.servisa sve neki BMW modeli razlicitog godista bilo da su kupljeni novi ili polovni i vecinom DIESEL.
On licno vozi RITMA.
I sam kaze ovako,italijanska masina i nemacka robusnost ali takav auto nema.BMW-a ne vozi jer kaze da je posle kockice i serije E34 BMW postao sminka.Pa i ta E34 se nije proslavila dizelima.
Da nne trujemo temu jer odosmo u off.
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!