ftj napisao:Incognito napisao:Mene je posebno nasmejao prefiks : LUDILO.
Jeste da Kurir voli da sve teme objavljuje u senzacionalistickom stilu tipa : Sokantno ! Ludilo ! Neverovatno ! , ali bar ne unose dozu licemerja i politicke ostrascenosti poput recimo Blica, B92 i ostalog smeca.
Jesi siguran ti da si stvarno citao kurir? Od kad kurir postoji uvek je uz vlast samo je malo perfidniji a meni je neverovatno da jos ima ljudi koji to ne vide.
Nisam ja ni rekao da je Kurir objektivan i nepristrasan, daleko od toga, samo kazem da nisu licemerni kao neki mediji do te mere da podrugljivo pisu o svemu sto se desava u Srbiji trudeci se da u svaki tekst ubace bar jednu recenicu u kojoj se trude da na perfidan nacin opljuju Srbiju i srpski narod. Isto vazi i za elektronske medije placene od strane sorosevih fondacija (B92, Prva, uskoro Nova TV, Banjalucka Alternativna TV i ostalih dvadesetak) ciji se voditelji trude da u vestima uvek naglase provokativne recenice tipa : "Na granici Srbije i Kosova, "Sastali su se predsednici vlade Srbije i Vojvodine", "Ekstremisti divljali ulicama" dok se ti isti u nekim susednim zemljama nazivaju "nezadovoljnim gradjanima" zatim koje se svesrdno trude da emituju petorazredne (ne trecerazredne, vec petorazradne) hrvatske serije u Srbiji od cijih glumaca ja sigurno bolje glumim koji sa glumom imam veze koliko i sa nuklearnom fizikom i koje ne bi imao strpljenja da odgleda niko osim zatupljenih "liberalnih" Srba. Da ne govorim o hrvatskim titlovima nekih dokumentaraca i serija od cega mi se dize kosa na glavi. Toliki nivo provokacije je nedopustiv, cak i za tu grupu hazarsko-antisrpskih medija.
@Snork
Nisam ni rekao da je DW domaci, ali bas zbog tolike zastupljenosti njihovih tekstova koje mnogi mediji citiraju, zastupljeni su ovde podjednako, ako ne i vise od nekih domacih medija.
Opet kazem, trudim se da ne citam nista od tog smeca jer u Srbiji nema nijednog pravog, objektivnog i konstruktivnog medija, ukljucujuci i Kurir, ali mi se mnogo vise gade oni mediji koji o svemu pisu sa umerenom dozom provokacije nego senzacionalisticki Kurir.