Vožnja zaustavnom trakom
Re: Vožnja zaustavnom trakom
Ovde nije bilo bolesnika u vozilu.
Evo jednog od jutros.
Vozio je iz mene par stotina metara dok se nije pojavila žrtva.
Vidi se kako je vozač odmah pobegao u krajnju levu kad ga je video u retrovizoru, ali je ipak odlučio da se vrati.
Inače sad nosi SM tablice.
http://youtu.be/ezs0jSsCPKE
Vozio je iz mene par stotina metara dok se nije pojavila žrtva.
Vidi se kako je vozač odmah pobegao u krajnju levu kad ga je video u retrovizoru, ali je ipak odlučio da se vrati.
Inače sad nosi SM tablice.
http://youtu.be/ezs0jSsCPKE
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
On je izduvao pošteno... Kad je izvalio Audia pobegao je levo, al se vidi da ovaj već pali blinkere i vrće ga nazad na obradu...
A evo i par isto svežih
http://www.youtube.com/watch?v=b1bCJrfzQv4
Ljudi definitivno nemaju pojma kolika je kazna. Ne verujem da znaju pa rizikuju, jer kazna kida, nije to 5000din za parking pa da budu u fazonu "ma neće mene"
Pogotovo taksista, njemu je zabrana od 8 meseci ko otkaz. A najbezveznije je ovo što je ovaj kombi uradio.. Zbog par metara je stao rame uz rame sa svim drugim varijantama jer je prekršaj isti.
Inače, policije i presretača nije bilo tada, jedno je stajao jedan policijski Puntić i saobraćajac pored njega na kraju zaustavne na početku Gazele.
A evo i par isto svežih
http://www.youtube.com/watch?v=b1bCJrfzQv4
Ljudi definitivno nemaju pojma kolika je kazna. Ne verujem da znaju pa rizikuju, jer kazna kida, nije to 5000din za parking pa da budu u fazonu "ma neće mene"
Pogotovo taksista, njemu je zabrana od 8 meseci ko otkaz. A najbezveznije je ovo što je ovaj kombi uradio.. Zbog par metara je stao rame uz rame sa svim drugim varijantama jer je prekršaj isti.
Inače, policije i presretača nije bilo tada, jedno je stajao jedan policijski Puntić i saobraćajac pored njega na kraju zaustavne na početku Gazele.
Ne shvatljiv mi je da taksista ne zna.
Svima do poslednjeg bi s veliim uživanjem naplatio po 1000€ jer se prave pametni dok su svi oko njih budale.
Svima do poslednjeg bi s veliim uživanjem naplatio po 1000€ jer se prave pametni dok su svi oko njih budale.
Ovaj sa kombijem mi je nagori, jer direkt sece ove koji se ukljucuju od Arene.
Taxi i BUS i dalje stalno vidim da koriste to parce pored DP, do Arene... Ranije je bilo oznaceno kao zuta traka..
Taxi i BUS i dalje stalno vidim da koriste to parce pored DP, do Arene... Ranije je bilo oznaceno kao zuta traka..
- Grujic
- Moderator
Ali nije, pišu prijave i za taj deo... Onda to ima objašnjenja za taxi da to koriste po staroj navici. Čak se pre i videla žuta linija ispod bele, sad mi se čini da su prefarbali još jednom pa se ne žuti više toliko
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Onaj kombi je ubedljivo najgori sto rece NexT.
Ja mislim da je u 90% slucajeva u pitanju ne znanje... stvarno bi mogli jos vise da informisu ljude o tome, pa o fluroscentnim prslucima, novim kompletima prve pomoci se danima pricalo u udarnim terminima na TV, novinama... 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pricalo se i zaustavnoj. Bilo je u emisiji SAT, a i na RTS-u ja mislim. Bas su pricali o tome i kolika je kazna, i da se cesto snima ne samo iz presretaca, nego i policajci sa nadvoznjaka itd.
- Grujic
- Moderator
Jeste se pričalo, ali jako malo i jako kasno, mesecima su cepali kazne a u medijima nije ništa ni spomenuto.
U stvari jeste, čini mi se samo u Telegrafu ili tako nekim novinama kada je uvedena ta izmena, posle mesecima ništa.
U stvari jeste, čini mi se samo u Telegrafu ili tako nekim novinama kada je uvedena ta izmena, posle mesecima ništa.
Sve je to bas malo, naspram gluposti kojima su nas bombardovali...
Znaju ljudi da se ne sme i ne treba voziti zaustavnom trakom, ali velika vecina blage veze nema o visini kazne... to je problem.
Opet ponavljam, kad je isla prica oko prsluka, prve pomoci... pa to je bila opsta histerija medju narodom, medijima, svi su sve znali o tome... a ovde se "cuti" i pune dzepovi...
Znaju ljudi da se ne sme i ne treba voziti zaustavnom trakom, ali velika vecina blage veze nema o visini kazne... to je problem.

Opet ponavljam, kad je isla prica oko prsluka, prve pomoci... pa to je bila opsta histerija medju narodom, medijima, svi su sve znali o tome... a ovde se "cuti" i pune dzepovi...

Mene interesuje jedna stvar. Kako se tumači situacija kada treba da se isključim sa auto-puta na npr. izlazu kod Dušanovačke pijace a kolona vozila koji se takođe isključuju je tolika da je traka za usporavanje pre izlaza puna i ja se nađem u zaustavnoj (i to po nekoliko desetina metara)? Da li se i to tretira kao vožnja zaustavnom trakom ili ne? Tu su često velike gužve i sitacija je svakodnevna.
- Saobraćajna Kamera
- Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
- Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
- Kontakt:
Sve i da ne znaju kolika je tačno kazna, znaju da je kažnjivo.Grujic napisao:On je izduvao pošteno... Kad je izvalio Audia pobegao je levo, al se vidi da ovaj već pali blinkere i vrće ga nazad na obradu...
A evo i par isto svežih
Šta ih onda nagoni na vožnju zaustavnom trakom? Hitan slučaj? Ne, čista ležernost.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Opet, sta se na kraju dobilo time? Jesu li sprecili ljude da rade to? Nisu. Ostali NE ZNAJU kolika je kazna. Da znaju i da se oko toga napravi frka po medijima smanjili bi broj ljudi koji to rade za polovinu. Ovako ces cekati par godina dok ne pokaznjavas tu polovinu ali ces pare da strpas u dzep. To je cela poenta. Ispada kao najozbiljniji prekrsaj koji mozes napraviti u saobracaju a za njega niko da ne upozori. To je cela prica.
Dignite frku par nedelja po svim medijima kako ces ostati bez 1000 eur, vozacke dozvole na nekoliko meseci i biti na korak da je izgubis na sledecem sitnom prekrsaju. Broj onih koji ce se usuditi dalje da to rade bice preolovljen, za one koji se ogluse sledi kazna.
Dignite frku par nedelja po svim medijima kako ces ostati bez 1000 eur, vozacke dozvole na nekoliko meseci i biti na korak da je izgubis na sledecem sitnom prekrsaju. Broj onih koji ce se usuditi dalje da to rade bice preolovljen, za one koji se ogluse sledi kazna.