Pеšaci

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Pеšaci

Post od H4wkeye »

Ja nisam do sada cuo za takvu neku praksu, de znam. Mozda mu se svideo auto koji si vozio :kezo:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ma nije verovao da je zaustavio Ducija Simonovica, pa ga pitao za ime da se uveri i slikao mu kola da pokaze deci :kezo:
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

aleksa napisao:
Grujic napisao:Proverio je na motorolu, verovatno za zabranu, i upisao negde, a nije dao zapisnik. Sad pitanje u kom je fazonu upisao, al ako je za prijavu a nije napravio zapisnik ja ne znam koja je to fora, sve masovnije postaje
Idem danas normalno za nekim Doblom, i na onom pravcu kod Navipa na Petrovaradinu obidje nas Punto, istog momentna iskace pandur i zaustavlja ga,a drugi pandur pokaze meni i Doblu da stanemo... prodje pandur pored mog auta, ode pozadi izvadi fotoaparat i uslika mi auto, dodje do prozora kaze "ne treba dokumenta, reci ime i prezime"... ja mu izdiktiram on upisao u neko malo blokce i kaze vozi... :)

I koja je sad to fora? :pardon:
Ugasio si ga prijatelju , sad imas da ides po sudovima , da se razvlacis , da svedocis o nemilom dogadjaju itd , ne znas kad ce da ti stigne poziv ,pa cekanje ispred sudnice i ako se taj pojavi uopste to ti je najvaznije ,jer mozda ces ici nekoliko puta ... Tebi nece verovatno nista , ali izgubices silno vreme .
:D , opusteno nece biti nista ako je suditi po mom debelom iskustvu sa policijom i prekrsajnim sudovima duz cele nase drzave. :D
Inace sve sto ti nije jasno pita se na licu mesta , zasto strah od drugova u plavom stofu . :D
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Sta ste se bre nakacili na mene... :mrgreen:

Ne brini ti nista, znam ja da meni nece biti nista, niti bi im se odazvao na poziv... nego me interesovla koja je to procedura da te pandur eto tako upise u blokce, a ni da te legitimise... a i sta mi kojji k.... slika auto. :mrgreen:

Sa pandurima nikad ne vodim nikakvu konverzaciju, neka vrsta tihog bojkota... :opustanje:
Poslednja izmena od aleksa u 13 Feb 2014, 20:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

aleksa napisao:Sta se bre nakacili na mene... :mrgreen:

Ne brini ti nista, znam ja da meni nece biti nista, niti bi im se odazvao na poziv... nego me interesovla koja je to procedura da te pandur eto tako upise u blokce, a ni da te legitimise... a i sta mi kojji k.... slika auto. :mrgreen:

Sa pandurima nikad ne vodim nikakvu konverzaciju, neka vrsta tihog bojkota... :opustanje:

Svaka ti je na mestu , nemam primedbi . :D
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

zahvaljujem... :mrgreen:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Evo jedne interesantne situacija od malo pre. Vracam se iz DIS-a, i u prometnoj ulici gde je skola stoji jedno 10-12 klinaca, oko 8-9 godina mozda, na ivici pesackog. Ja stajem, kao i vozila iz suprotnog smera i vozila iza mene. Klinci i dalje stoje i gledaju nas. Posle 6-7 sekundi, krecu da se smeju kao ludi, zatim su se okrenuli i svi otrcali natrag trotoarom iza nekih zgrada :uf: :uf:
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Pešaci su STOKA bre, u pravu je Heroj, treba to što više šamarati, možda se nauče pameti.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

"Pešaci su dosadni,
Pešaci su spori,
Zato ih obori,
Zato ih obori."

Pesma amonimnog autora. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

:kezo:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Skrecem na uslovnu desno, riba krece da prelazi na cisto crveno, vuce se preko pesackog, ja pridjem na pola metra od nje i nabodem sirenu. Malo je reci da je pretrcala ostatak.

Stoka.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Vozim niz Vojvode Stepe i kod vozdovacke crkve, ide nafurana debela kurvestina po sred crvenog sa sve telefonom na uhu.. Ja legnem na sirenu a ona pocne da se dere "STAA JEEEE"... Htedoh da se vratim da joj nabijem fon u guzicetinu, al mrsko mi bilo...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Treb'o si :kezo:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Kapiram da bih mogao da kupim pistolj za paintball za takve prilike. Ne nanosi telesne povrede, a boli samo tako, plus mogu da pucam i u vozila koja me nerviraju
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja iskuliram i pustim i kad prelazi na crveno, ali me nerviraju kad stanu kod pešačkog i gledaju levo desno, bleje negde u stranu, a ja stojim i čekam. Moram da sviram da bi shvatio da stojim i čekam da on pređe.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori