Pеšaci
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Pеšaci
Ja nisam do sada cuo za takvu neku praksu, de znam. Mozda mu se svideo auto koji si vozio 

Ma nije verovao da je zaustavio Ducija Simonovica, pa ga pitao za ime da se uveri i slikao mu kola da pokaze deci 

Ugasio si ga prijatelju , sad imas da ides po sudovima , da se razvlacis , da svedocis o nemilom dogadjaju itd , ne znas kad ce da ti stigne poziv ,pa cekanje ispred sudnice i ako se taj pojavi uopste to ti je najvaznije ,jer mozda ces ici nekoliko puta ... Tebi nece verovatno nista , ali izgubices silno vreme .aleksa napisao:Idem danas normalno za nekim Doblom, i na onom pravcu kod Navipa na Petrovaradinu obidje nas Punto, istog momentna iskace pandur i zaustavlja ga,a drugi pandur pokaze meni i Doblu da stanemo... prodje pandur pored mog auta, ode pozadi izvadi fotoaparat i uslika mi auto, dodje do prozora kaze "ne treba dokumenta, reci ime i prezime"... ja mu izdiktiram on upisao u neko malo blokce i kaze vozi...Grujic napisao:Proverio je na motorolu, verovatno za zabranu, i upisao negde, a nije dao zapisnik. Sad pitanje u kom je fazonu upisao, al ako je za prijavu a nije napravio zapisnik ja ne znam koja je to fora, sve masovnije postaje![]()
I koja je sad to fora?

Inace sve sto ti nije jasno pita se na licu mesta , zasto strah od drugova u plavom stofu .

Sta ste se bre nakacili na mene...
Ne brini ti nista, znam ja da meni nece biti nista, niti bi im se odazvao na poziv... nego me interesovla koja je to procedura da te pandur eto tako upise u blokce, a ni da te legitimise... a i sta mi kojji k.... slika auto.
Sa pandurima nikad ne vodim nikakvu konverzaciju, neka vrsta tihog bojkota...

Ne brini ti nista, znam ja da meni nece biti nista, niti bi im se odazvao na poziv... nego me interesovla koja je to procedura da te pandur eto tako upise u blokce, a ni da te legitimise... a i sta mi kojji k.... slika auto.

Poslednja izmena od aleksa u 13 Feb 2014, 20:29, izmenjeno 1 put ukupno.
aleksa napisao:Sta se bre nakacili na mene...![]()
Ne brini ti nista, znam ja da meni nece biti nista, niti bi im se odazvao na poziv... nego me interesovla koja je to procedura da te pandur eto tako upise u blokce, a ni da te legitimise... a i sta mi kojji k.... slika auto.![]()
Svaka ti je na mestu , nemam primedbi .

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Evo jedne interesantne situacija od malo pre. Vracam se iz DIS-a, i u prometnoj ulici gde je skola stoji jedno 10-12 klinaca, oko 8-9 godina mozda, na ivici pesackog. Ja stajem, kao i vozila iz suprotnog smera i vozila iza mene. Klinci i dalje stoje i gledaju nas. Posle 6-7 sekundi, krecu da se smeju kao ludi, zatim su se okrenuli i svi otrcali natrag trotoarom iza nekih zgrada

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Pešaci su STOKA bre, u pravu je Heroj, treba to što više šamarati, možda se nauče pameti.
Never Say Never Again
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
"Pešaci su dosadni,
Pešaci su spori,
Zato ih obori,
Zato ih obori."
Pesma amonimnog autora.
Sent using Tapatalk
Pešaci su spori,
Zato ih obori,
Zato ih obori."
Pesma amonimnog autora.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Skrecem na uslovnu desno, riba krece da prelazi na cisto crveno, vuce se preko pesackog, ja pridjem na pola metra od nje i nabodem sirenu. Malo je reci da je pretrcala ostatak.
Stoka.
Stoka.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vozim niz Vojvode Stepe i kod vozdovacke crkve, ide nafurana debela kurvestina po sred crvenog sa sve telefonom na uhu.. Ja legnem na sirenu a ona pocne da se dere "STAA JEEEE"... Htedoh da se vratim da joj nabijem fon u guzicetinu, al mrsko mi bilo...
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kapiram da bih mogao da kupim pistolj za paintball za takve prilike. Ne nanosi telesne povrede, a boli samo tako, plus mogu da pucam i u vozila koja me nerviraju
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja iskuliram i pustim i kad prelazi na crveno, ali me nerviraju kad stanu kod pešačkog i gledaju levo desno, bleje negde u stranu, a ja stojim i čekam. Moram da sviram da bi shvatio da stojim i čekam da on pređe.
Posetite www.garaza.rs !