I mogao bi malo da spustis loptu u diskusiji... nema potrebe za teskim recima i galamom (velika slova)

Gesendet von meinem GT-I9505
Ti si dobra reklama za "premium" kola i verovatno će svako ko te sasluša poći tvojim primerom.nenad.fil napisao:ALO DECKO mogao sam ici i do 20-22.000 eura, otac bi me podrzao da sam bas zapeo-kukao, ali JA SAM SVESNO napravio izbor jer sam hteo SAMO mercedes, pa makar i polovan jer sam shvatio da me frizbiji NE ZANIMAJU.
Mogao sam kupiti novog Punta ili cak Superba ali nisam hteo da vozim SKODU, ni FIAT. Mogao sam uzeti novog golfa 1.2 TSI pa opet NISAM. Nemam sta kome da opravdavam, jeste, IMA ostecenja od grada,(znas, DOBAR auto u Nemackoj KOSTA) i JESTE crkla mi je donja brava od 700 eura ali IPAK voozim za 5 klasa bolji auto i od SKODE, FIATA i ostalih "frizbija" koji BMW-u, Mercedesu i Audiju mogu samo da se "sagnu."
I By the way moj sam kupio sa cistih 140.000 provereno u servisu i vozicu ga bezbrizno jos barem 400.000 mozes li ti to reci za tvoj punto?
e sa ovim se ne slazemFloyd napisao:Auto sa +200k km je realno krsh bio on Merc ili Fiat, potpuno je nebitno. E sad, druga je stvar sto neko ima zivaca da ga krpi a neko ne...
Gesendet von meinem GT-I9505
Mozda je u savrsenom stanju ako ga redovno odrzavas tj. konstantno ulazes u njega.ADrei napisao:e sa ovim se ne slazemFloyd napisao:Auto sa +200k km je realno krsh bio on Merc ili Fiat, potpuno je nebitno. E sad, druga je stvar sto neko ima zivaca da ga krpi a neko ne...
Gesendet von meinem GT-I9505![]()
imam kuci A6 1.8T quattro koji je kod nas od 2002god kupljen sa 50kkm sad je na 280kkm i auto je u savrsenom stanju, smeo bi sa njime na kraj sveta da krenem
+1..nidza napisao:Šta napravi "premium" od ljudskog bića... :trljamoci: