zuzazu napisao:
Er Srbija je pozvala putnike koji budu putovali iz Beograda u periodu od 25. do 27. februara da dođu na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja i ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni "itinerer".
Jel ja ovo dobro citam?![]()
Ako je tacno, onda su oni teske budale
Heh, tu recenicu sam i ja tri puta procitao

Joj cuti, imamo krs karata kod njih za naredne mesece. I sto je najgore, za vikend ne postoji alternativa, samo sa njihovim letovima mogu da letim petak posle posla, i ponedeljak ujutru pre posla... tj jedino mi sa njima dolazak na vikend ima smisla...Floyd napisao:Pa ti opet kupi kartu kod JAT-aLaki021 napisao:Pa nista, stigli sa samo 8 sati i 8 minuta zakasnjenjaPilot samo na kraju rekao: "Nadamo ste da ste uzivali u letu"
A za Ch, evo da ne bude da sam lagao

Borbena avijacija Švajcarske ima radno vreme samo od osam ujutru do pet poslepodne http://blic.rs/i/443749
Stim da sam ja malo ublazio, rade samo do 17h, a pauza za rucak je sat ipo a ne sat vremena

Jasno, vikendom ne rade

Smesno je sto je prosle godine ovde bilo dosta diskusije oko kupovine neke gomile novih vojnih aviona, bunili se ljudi koliko para bacaju na to, sad ce tek biti sou kad se rasplamsa ova prica da ti avioni i definitivno sluze samo za ukras.