Biciklizam
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Одг: Biciklizam
Dali neko od vas koristi bajs u druge svrhe sem rekreacije tipa odlazak na posao sa bajsem, zavrsavanja nekih obaveza po gradu itd.. tacnije da je bajs u upotrebi svaki dan i kako ga je najbolje zaštititi, to ne odvajati se od njega je ne moguće ako ga pored rekreacije koristiš u gradu kao prevozno sredstvo.
TT
TT
Re: Biciklizam
Za početak poskidaj sve brze skidače (sa sedišta i točkova) i zameni ih klasičnim na šraf.
Druga stvar je da ti treba bar dva lanca ili jedan jako dug kojim ćeš istovremeno obuhvatiti prednji i zadnji točak i ram.
Za ostavljanje po gradu je najbolje imati neki neupadljivi krš.
Bicikli se kradu svakodnevno i sa svih mesta. Što lepše/novije izgledaju to više privlače pažnju.
Druga stvar je da ti treba bar dva lanca ili jedan jako dug kojim ćeš istovremeno obuhvatiti prednji i zadnji točak i ram.
Za ostavljanje po gradu je najbolje imati neki neupadljivi krš.
Bicikli se kradu svakodnevno i sa svih mesta. Što lepše/novije izgledaju to više privlače pažnju.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Meni je bicikl sprava za rekreaciju, zabavu i tako to. Jedan od razloga sto ga ne koristim u poslovne(i slicne) svrhe je taj sto nemam gde bezbedno da ostavim bicikl i zbog znojenja, oblacenja itd.
Evo ja sam isao biciklom na posao 
Ali sam ga drzao u kancelariji pored sebe

Ali sam ga drzao u kancelariji pored sebe

A cvarke, slaninu i pivo u frizideru iza? 

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Meni bajs osim zabave i rekreacije služi i kao prevozno sredstvo izbegavam kola koliko god mogu za sitne relacije, na starom MTB imam neki abus u lock sa kojim sam ga zaključavao taj ne mogu da namontiram na novi bajs pa sam u dilemi šta kupiti.
TT
TT
Zahebano je zastiti nov i lep bajs od kradje.
I u CH ih kradu (zato ima jeftinih na SRB oglasima
) pa ljudi za prevoz do grada obicno koriste krseve.
I u CH ih kradu (zato ima jeftinih na SRB oglasima

GOKISO je prikazao nable u kojima je koristio tehnologiju lezaja iz avionskih motora.
Testirane su na 100kmh, 200kmh i 300kmh a vrtile su se 100,000km brzinom od 100kmh a da nije primeceno bitno zagrevanje.
Mislim da je ovo jako bitno za svakog biciklistu, kako rekreativca tako i profesionalca.
Nisu bas pero lake, ali su izdrzljive i zaista dostupne.
Verujem da ni seik ne bi dao 8000USD koliko se trazi za par nabli.
Testirane su na 100kmh, 200kmh i 300kmh a vrtile su se 100,000km brzinom od 100kmh a da nije primeceno bitno zagrevanje.
Mislim da je ovo jako bitno za svakog biciklistu, kako rekreativca tako i profesionalca.
Nisu bas pero lake, ali su izdrzljive i zaista dostupne.
Verujem da ni seik ne bi dao 8000USD koliko se trazi za par nabli.
I?paja napisao:Tu je!
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Š'a ti nije jasno? Lakši je obrni okreni. Još kad ga otpakujem i skratim. 

Bio danas do jedne radnje da pogledam malo bajseve...
Radnja ogromna, na dva sprata a rade samo 3 marke - BMC, Bergamont i Cannondale.
Od tih cross trekinga su imali samo neki najjeftini Beragmont ali kao moze da se naruci, nisu popularni i ne drze ih na lageru
Zato je ponuda drumasa, MTB-a i klasicnih tekinga :trljamoci:
Video neki Cannondale sa cudnom prednjom viljuskom...

...nisam ni znao da tako nesto postoji
Bio i u nekoj drugoj ali manjoj radnji da vidim onaj KTM Life Cross sto je Paja okacio ali ga nisu imali na lageru.
Ista prica kao i sa ovima... ne drze cros.
Radnja ogromna, na dva sprata a rade samo 3 marke - BMC, Bergamont i Cannondale.
Od tih cross trekinga su imali samo neki najjeftini Beragmont ali kao moze da se naruci, nisu popularni i ne drze ih na lageru

Zato je ponuda drumasa, MTB-a i klasicnih tekinga :trljamoci:
Video neki Cannondale sa cudnom prednjom viljuskom...

...nisam ni znao da tako nesto postoji

Bio i u nekoj drugoj ali manjoj radnji da vidim onaj KTM Life Cross sto je Paja okacio ali ga nisu imali na lageru.
Ista prica kao i sa ovima... ne drze cros.
Taj Cannondale je imao lefty predpostavljam? Štap samo sa jedne strane točka?
Bas to 
Nudili mi da probam neki Bergamont MTB koji izgleda kao avion ali kad sam video cenu rekoh neka hvala...
Inace, cini mi se da bajsevi koji odgovaraju mojoj visini sa 29" tockovima izgledaju malo smesno.

Nudili mi da probam neki Bergamont MTB koji izgleda kao avion ali kad sam video cenu rekoh neka hvala...
Inace, cini mi se da bajsevi koji odgovaraju mojoj visini sa 29" tockovima izgledaju malo smesno.
Zivo me zanima. Napred imas veliku sajbnu kao ja, lancane cevi su manje vise iste u mm, nego me zanima taj najveci zupcanik koliki je.....paja napisao:Š'a ti nije jasno? Lakši je obrni okreni. Još kad ga otpakujem i skratim.

Nego kad ces da turis cepove u volan, da ne duva promaja?