Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Dobro, treba biti pazljiv da ne otkines ruke 

Ma ne moze biti isto nikako. Samo vreme gde se ti drzis na sipci je povecano,a samo da se okacis,umorices se,i da ne radis zgibove. Drugo,nije isto kada su misici stisnuti 10x3s,i 10x0.5s...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
Vama je lakse da sprintate, nego da hodate, meni nije 
Znaci po tom teretana-pumpanje principu ako mozes npr. Dici teg od 100kg 10x sporo, onda ces ga dici 20 puta za 0.5s po ponavljanju, aha, vazi.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Znaci po tom teretana-pumpanje principu ako mozes npr. Dici teg od 100kg 10x sporo, onda ces ga dici 20 puta za 0.5s po ponavljanju, aha, vazi.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Aj da te vidim sa sklekovima - koliko mozes da uradis brzih, a koliko sporih pri cemu ces za jedan sklek da iskoristis 5 sekundi - 2/3 za spustanje, 1/3 za podizanje?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nigde nisam rekao da je razlika dupla,zar ne?Ivan napisao:Vama je lakse da sprintate, nego da hodate, meni nije
Ako ne pravis pauzu izmedju dizanja,kako i treba,lakse je dizati 100kg 10x za 10s,nego za 20...
I ne znam kakve to veze ima sa teretanom ili sipkama,princip je isti,dizes kilazu i u parku,i u teretani,zar ne?
A inace,sve te sipke imas i u teretani,pa ako volis,radi zgibove,propadanja i ostale vezbe... Sam biras sta ces i kako da vezbas,ne potpisujes ugovor u teretani da ces samo bucice i bench da radis...
Ali ce neko sa bacakanjem tega uraditi daleko vise,nekada cak i kilaze koje ne moze pravilno i sporo uopste da radi.
Brate,ajde,ako ti nije dovoljno prosto,jel ti lakse da drzis kesu sa namirnicama 2 minuta u rukama,ili minut?
Mislim,ja uopste i ne znam o cemu vi pricate,najprostija logika ti govori da ces nesto teze duze raditi,nego krace,zar ne?
Uzmi 2l coca cole u ruku,i digni polako sa zemlje,do vazduha,da to traje 5s,a onda to uradi odmah,na brzaka... Sta ce ti biti lakse?
Sprintanje i hodanje nema apsolutno nikakve veze sa dizanjem tezine,i nije uporedivo.
Ili ti je i poredjenje onda da je lakse voziti auto 30,nego 100 km/h?
Cucnjevi recimo vec imaju,ako se o nogama prica,probaj 10 cucnjeva koji svaki traje po 5s,i probaj da svaki traje 1-2s.
A mozda ti mislis da su sporiji zgibovi,kada pravis vecu pauzu izmedju...
A ovde se prica,da bez ikakve pauze radis 10 zgibova za 5s,i za 15s...
A ako nije tako,onda idi i objasni atlaticarima da im je lakse da se veru na kolutove 20 minuta,umesto 2.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 21 Feb 2014, 01:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Cista logika i fiziologija. U BB-u i vezbanju inace ima bas dosta izuzetaka od nekih pravila zbog individualnih razlika u snazi, genetici i samom organizmu, ali ako se radi brzo vs sporo, sporije je teze svima, tu nema dileme.
Probaj standardni biceps curls sa sipkom, uzmi tezinu koju mozes da podignes 10-15 puta brzinom kojom inace radis, sutradan odradi isto tako sto je dizes 1-2 sek, zadrzaj 1 sek, spustanje oko 3 sek. Neces uraditi ni 5 ponavljanja. U slucaju da uradis isti broj ponavljanja ili da ti je u bilo kom slucaju lakse, zovi ove za ginisovu knjigu rekorda posto se takav jos nije pojavio
Sprint vs hod nije uopste dobra analogija, nema nikakve veze sa vremenom koje misic provodi pod tenzijom.
Probaj standardni biceps curls sa sipkom, uzmi tezinu koju mozes da podignes 10-15 puta brzinom kojom inace radis, sutradan odradi isto tako sto je dizes 1-2 sek, zadrzaj 1 sek, spustanje oko 3 sek. Neces uraditi ni 5 ponavljanja. U slucaju da uradis isti broj ponavljanja ili da ti je u bilo kom slucaju lakse, zovi ove za ginisovu knjigu rekorda posto se takav jos nije pojavio

Da, da, o ovome ja pricam.Xepoj87 napisao: A ovde se prica,da bez ikakve pauze radis 10 zgibova za 5s,i za 15s...
Sprint vs hod nije uopste dobra analogija, nema nikakve veze sa vremenom koje misic provodi pod tenzijom.
- Ivan
Odlicna je analogija nego se nismo razumeli, ajde da kazemo da imas 3 brzine rada, slowmotion, normalno i explozivno (brzo) koji smatram za najteze, znaci da se toliko brzo izbacis da mozes pljesnuti rukama ako je sklek u pitanju ili skinuti ruke sa sipke za momenat kod zgiba.
Bodibilding nije sport, makar ne klasican i tu nema jasnog cilja osim izgradnje misicne mase, a za to je najbolji spori rad da misic stoji sto duze pod opterecenjem da se sire krvni sudovi i misici, tzv. Pumpa i to je ko to zeli, ne osudjujem niti komentarisem u negativnom kontekstu, ali neke od nas interesuje nesto drugo
Bodibilding nije sport, makar ne klasican i tu nema jasnog cilja osim izgradnje misicne mase, a za to je najbolji spori rad da misic stoji sto duze pod opterecenjem da se sire krvni sudovi i misici, tzv. Pumpa i to je ko to zeli, ne osudjujem niti komentarisem u negativnom kontekstu, ali neke od nas interesuje nesto drugo

Imam uporedni test fotografija, bas dosta aparata koji sam pravio
-idol
-idolX
-idol Mini
-skate
-Sony Xperia Z ultra
-G300
-Nexus 4
-lg l7
Da li vas zanima?
Mogli bi da rangirate slike po kvalitetu, ja posle da napisem koja je sa koga
-idol
-idolX
-idol Mini
-skate
-Sony Xperia Z ultra
-G300
-Nexus 4
-lg l7
Da li vas zanima?
Mogli bi da rangirate slike po kvalitetu, ja posle da napisem koja je sa koga

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Slikao sam neki zid, nista narocito, doboljno za test 
Al sam promasio temu, ovo treba da ide u mobilne...

Al sam promasio temu, ovo treba da ide u mobilne...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanje u vezi sklekova...Ivan napisao:Odlicna je analogija nego se nismo razumeli, ajde da kazemo da imas 3 brzine rada, slowmotion, normalno i explozivno (brzo) koji smatram za najteze, znaci da se toliko brzo izbacis da mozes pljesnuti rukama ako je sklek u pitanju ili skinuti ruke sa sipke za momenat kod zgiba.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
Duplo vise sporih nego brzih.
.
Poslednja izmena od Scuderia u 21 Feb 2014, 13:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne verujem ja vama nista. Ajmo mobilne u ruke i snimanje, 21. je vek . Ne mozete vi ni po deset zgibova da uradite.
Jesenas pomazem pri selidbi komsijama. Klinac, 24 godine (da ne kazem da sam skoro duplo stariji), napucan, teretana svaki dan, proteini, pickematerine....treba neki sudoper i neke ormane da
sa tacke a dobacimo do tacke b - u kamion. Znoji se, cvili, podmece bedro, ajde da stanemo...kazem mu ja: jebes tvoju teretanu, bolje ti je da cepas drva.
Pre dok sam rvao dok joe-a ne patosiramo sto puta ne idemo kuci a bio sam klinac, osnovna skola. Ta lutka teza skoro od mene, krv smo pisali.
Neko je pitao da li je normalan gubitak tezine od skoro tri kg u prvoj nedelji? Jeste, gubi se vecinom tecnost. Isti princip kao kod brzih dijeta, dehidracija a posle se vrate jos brze.

Jesenas pomazem pri selidbi komsijama. Klinac, 24 godine (da ne kazem da sam skoro duplo stariji), napucan, teretana svaki dan, proteini, pickematerine....treba neki sudoper i neke ormane da
sa tacke a dobacimo do tacke b - u kamion. Znoji se, cvili, podmece bedro, ajde da stanemo...kazem mu ja: jebes tvoju teretanu, bolje ti je da cepas drva.
Pre dok sam rvao dok joe-a ne patosiramo sto puta ne idemo kuci a bio sam klinac, osnovna skola. Ta lutka teza skoro od mene, krv smo pisali.
Neko je pitao da li je normalan gubitak tezine od skoro tri kg u prvoj nedelji? Jeste, gubi se vecinom tecnost. Isti princip kao kod brzih dijeta, dehidracija a posle se vrate jos brze.
Povuci crtu prvi, da vidimo snimak:)
Moze i anonimni sa fantomkom, kazi -Radim za Garazu
Sent from my ZTE-SKATE
Moze i anonimni sa fantomkom, kazi -Radim za Garazu

Sent from my ZTE-SKATE