@ Zuzazu
'ebali te čepovi. Jedva ih pronađoh. Montirani.

Mislio sam da za jednog rekreativca koji ni sam ne zna sta hoce, moze da bude kompromis jer se moze voziti po raznim terenima.paja napisao:Floyd Bilo koji MTB nije kompromis. On je ekstrem koji se nalazi na jenoj strani, a na drugoj klasičan sportski bicikl.
Kompromisi su između. Trekking za nekog ko hoće da pored asfalta vozi i zemljane puteve, eventualno putuje, nosi teret... i razni hibridi za one koji hoće da voze čist asfalt.
Neverovatnno kako bicikl lepo izgleda kada mu ne zjape rupe kojekuda
I to sto kazesCaptain Slow napisao:Ali svejedno, dok ne probaš uživo nećeš znati koji ti odgovara
zuzazu napisao:Floyd, meni ovo ne smeta, ali pocinje da lici na pricu o NEXu
Ne, ne...grujicd napisao:To pod uslovom da ne svraćaš na ovu temu. U suprotnom će te mangupi mic po mic obrađivati sve dok i na tvom stolu ne osvane vagica
Hvala, godiste nemam pojma...Captain Slow napisao:Aleksa čestitke na novom bajsu.
Zna li se koje je godište?
To "osim" je strahovito puno. Ne vozi se kao treking. Treking/hibrid/cross je kao lahor za MTB na kramponkama.Tacno je da mu je prvobitna namera za pentranje po brdima ali ne vidim zasto ne bi mogao da se koristi i na asfaltu... osim sporijeg prenosa (sto rekreativcu ne znaci) i guma koje "pevaju", vozi se to isto kao i treking... ili ne?