Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Milos »

Toliko smo debeli da imamo sopstveno gravitaciono polje,pa su ova dvojica jednostavno upala u isto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Bax »

Bax napisao:
Ivan napisao:Brzinski ili usporeni je manje bitno, pravi zgib je kada ispruzis skroz ruke, a bradu dizes tik iznad sipke, cak i za siroki hvat gde se mnogi ne dignu ni do sipke u visini ociju, vec rade neke polupokrete i samozavaravaju se.

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ne krijem ja da kradem kad radim taj maksimu, imam trzaj telom, spustam se do kraja, ali posto je siri hvat, i radim na stoku od vrata, tesko da se dignem bradom preko sipke.

NEmam neki rezim treninga, radim po 8 komada u kruznom treningu, koji mi drzi tonus celog tela.

Jedini cilj tog treniranja mi je da skinem stomak, za snagu me stvarno mnogo briga nija, uvek postoji poluga :mrgreen:
Evo sad sam imao prvi pokusaj gde sam isao ciljano preko brade, da se dignem, to me je naravno usporilo, i izbaclo iz mog ugodnog ritma.
Uradio sam 15, mozda sam mogao jos koji ali nisam hteo da se silim.
Menja mi se tehnika, pa moram da dam sebi oduska, radicu koju nedelju tako, pa da vidimo koliki ce biti MAX.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Provalite da Trojke izbegava ovu temu kao djavo tamjan :pop:
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

@bax to je i dalje odlican rezultat, a uveren sam da uspeti jos vise kad se uhodas malo :bravo:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

Hvala, javljacu kako dizam lestvicu, malo da ojacam u finisu, bice valjda...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Šta je ovo Heroj, nindže i drugare ostavljaš na slici, a one druge seckaš na pola :besan:

:kezo:

Edit:

da ne bude totalni offtopic, upravo sam istrčao 10km. Jes' bilo sporo, ali 10 je 10 :mrgreen:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Brena je Brena, al' dva puta je dva puta! :kezo:
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

Sad sam opet uradio Spartakus-a, sa pravilnim zgibovima, 5x8 komada.
Sta je problem, ja cu jako brzo uci u fazu da idem vrat preko sipke, ali meni je velika pomoc trenutak lansiranja, ocigledno sam tu najaci, i imam trzaj iz trbusnih misica, ne iz nogu. Mada deluje kao da trzam noge, to je kontrakcija celog trupa. Naprimer mogu naizmenicno da radim sa nogama, kao da vozim bicikl, ito je dovoljno, samo je bitno da mi se trbusnjaci stisnu u fazi lansiranja iz donje mrtve tacke.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Upravo sam se vratio sa treninga,stao na vagu kad ono 100kg. :o Moram spustiti tezinu do leta na 94kg jer se najbolje osecam. Sto se tice zgibova na vratlilu,uradim 5 i ne mogu vise a nekada sam kacio tegove oko struka. :kuku:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Na temu skidanja težine.

Izvor Blic:
Gradonačelnik Lozane na dijeti i planira da sa 172 kile spadne na manje od 100

Impozantni gradonačelnik Lozane Danijel Brelaz, visok 190 centimetara i težak 172 kilograma, počeo je prošle godine dijetu akupunkturom i sada je težak 106 kilograma s nadom da će imati manje od 100 kila, pišu danas mediji u Švajcarskoj.

Slika

Zeleni džin je s težinom krenuo nadole od 172 kilograma i sad je dospeo na 106

Brelaz (64), koji je dobio nadimak "Zeleni džin" kao član Zelene stranke, nije na dijeti zbog izgleda za koji uvek šaljivo kaže da je "džinovski", već zbog zdravlja. Lekari su, naime, ustanovili da ima dijabetes, probleme sa zubima i stalne bolove u ledjima, što ga je nateralo na dijetu akupunkturom i drastičnim smanjenjem obroka.

Iako ta dijeta nije ništa posebno, mediji u Švajcarskoj pomno prate njegovu telesnu težinu, jer je gradonačelnik omiljen, pošto je uvek opušten i voli da se šali na svoj račun.

Brelaz je rekao da mu je cilj da ima 85 kilograma i da za to nije potrebno da bude u bolnici i da prekida da radi.

"Imam čeličnu volju i odupirem se grickalicama kao što mi je omiljeni kikiriki, i zahvaljujući akupunkturi, nisam gladan. Građani me zaustavljaju na ulici da mi pruže podršku", rekao je omiljeni gradonačelnik.

I Brelazova supruga Mari-Anž je imala problema s težinom. Morala je 2008. godine da ugradi bajpas zbog čega je izgubila 60 kilograma. Sada ima 80 kila, a visoka je 175 centimetara.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@Bax
I koliko ti onda na kraju radis pravih punih zgibova u 6 serija sa pauzom od po ~minut izmedju serija? :)
Samo zgibova, bez drugih vezbi izmedju - ovako kao gore napisano?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:

Post od Bax »

To uopste ne vezbam, radim kruzni, i povremeno max, a "pravi" je relativna stvar...
Serija u kruznom je od 8.
Stari max je 28, ali tu sam se dizao do nosa.

Novi max preko brade je 15, ali taj ce brzo da raste, jer meni taj kraj nije problem, snagu crpim iz lansiranja...

Sent from my ZTE-SKATE
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

misha napisao:Upravo sam se vratio sa treninga,stao na vagu kad ono 100kg. :o Moram spustiti tezinu do leta na 94kg jer se najbolje osecam. Sto se tice zgibova na vratlilu,uradim 5 i ne mogu vise a nekada sam kacio tegove oko struka. :kuku:

Ooooo da nisi iz Novog Sada ;) to mora da nam je nesto u vazduhu ili vodi...

I ja sam na ravnoj stotki danas i jos pevam od srece....do skoro je bilo 103,5
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Zgibovi s cimanjem su lakši.
Vidi ovog, ne može dva da uradi ako nije i pokretu (ima sistem) a deluje da mu idu ko iz p....

http://www.youtube.com/watch?v=f1QVKvP17hc
Boringly average, but also perfect for school run mums
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Bax, ako imas 'lansiranje' opet varas :D
Odgovori