Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Preporuke za sve i svašta
Onaj prekoputa Megatrenda u Goce Delceva bio dobar kad sam zadnji put jeo, prosle godine
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Onaj Kebab? Dobar je bio, al nisam jeo par godina tamo. Mislim da Beogradu fali pristojan giros.
Tamo se jede najpre ćevap.
Takođe na kraju ulice pred raskrsnicu sa bulevarom Nikole Tesle ima srpski ćevap. Strašna klopa, ćevap i domaće kobaje, a toče Badvajzer.
Letos sam se prijatno iznenadio.
Tapatalk 4
Takođe na kraju ulice pred raskrsnicu sa bulevarom Nikole Tesle ima srpski ćevap. Strašna klopa, ćevap i domaće kobaje, a toče Badvajzer.
Letos sam se prijatno iznenadio.
Tapatalk 4
Ja probao u onom Soluncu sto svi hvale, i sta znam nije mi nesto...
A hvale i onaj giros, tamo iza studenjaka, na pocetku bulevara Djindjica... to cu sutra da probam.

A hvale i onaj giros, tamo iza studenjaka, na pocetku bulevara Djindjica... to cu sutra da probam.

- Rakhil
Giropulos u Knezu je dobar, tu cesto jedemo na poslu, drasticno bolji od Solunca.
Gde je to tacno?
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
- Rakhil
Knez Mihajlova 49, na polovini otprilike, leva strana kad ides ka Kalisu. Giropolis se zove, zajebah se u imenu
Daj da vidim i to cudo. Meni je do sada najvise legao Mcgiros na Banovom brdu.
Honda Undetected Garage
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ima dosta dobrih girosa u gradu, ali to je to, svi su dobri, nisam ni ja do sada probao neki da je baš vrh 

Ja sam jeo Goldy's i kod Solunca, onako, nije loše, sve dok ne odeš do Grčke i ne pojedeš pravi giros. Onda su svi kod nas bledi...
PovraticuRakhil napisao:Giropulos u Knezu je dobar, tu cesto jedemo na poslu, drasticno bolji od Solunca.

Veliki jeste,ali da je dobar...nikako!
Goldy's je izmislio giros za taj u Knezu.
Ako mislimo na onaj isti,posle Kralja Petra,kada ides ka Kalisu...
Ali s obzirom da onu tursku imitaciju girosa kod Megatrenda, Doner Kebab,zoves giros,koji se cak drugacije sprema,sve mi je jasno

I ja sam cuo da je taj na Banovom Brdu bas dobar giros,ali nikako da ga probam...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Au, al' si me pokenjao sada, ne smem da se raspravljam o hrani sa tolikim covekom
Jeste, mislimo na isti giros. Pola firme jede tamo redovno i niko se ne zali, svi jure po jos, meni je ok sasvim. Taj tamo kod Megatrenda je, bar kad sam ja jeo, imao giros i doner kao odvojene stavke, i giros bio ok.
U Marsala Birjuzova otvoren Institut za burgere, prase i gulas (pravo ime, ne zajebavam se). Posto mi je to na pljuc od kancelarije, ovih dana jedemo tamo. U sustini, Intergalactic burger sa jos par dodataka u meniju, ali dobra klopa. Posebna preporuka za drapano prase i smoked burger.

Jeste, mislimo na isti giros. Pola firme jede tamo redovno i niko se ne zali, svi jure po jos, meni je ok sasvim. Taj tamo kod Megatrenda je, bar kad sam ja jeo, imao giros i doner kao odvojene stavke, i giros bio ok.
U Marsala Birjuzova otvoren Institut za burgere, prase i gulas (pravo ime, ne zajebavam se). Posto mi je to na pljuc od kancelarije, ovih dana jedemo tamo. U sustini, Intergalactic burger sa jos par dodataka u meniju, ali dobra klopa. Posebna preporuka za drapano prase i smoked burger.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ima sada tih burgera po gradu dosta, za taj sad čujem, a ima i u Dušanovoj ulici jedan, City burger, tako nešto, nikako da probam
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
De ste našli ovako rano ujutru, na prazan stomak, da pričate o burgerima. Što ne priča niko o karfiolu?
Meni taj giros nije ništa posebno, jeo sam par puta i kod nas i na Krfu i ono, više volim pljeskavicu.

Meni taj giros nije ništa posebno, jeo sam par puta i kod nas i na Krfu i ono, više volim pljeskavicu.

Posetite www.garaza.rs !
Odma banuj bagru koja raspreda o 'rani ovako rano.