Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Sta rano, deset sati. Deca me probudila u 7 i kusur, sinhronizovanom akcijom skakanja po bubrezima.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:

Ovde kod nas na pocetku Cara Dusana je bio dobar giros, ali se kao i sve, vremenom pokvario.

Jel probao neko big pizzu? Najjeftinija i najbrža dostava u gradu a ako ne stignu za 30 minuta dobiješ besplatno. Sama pica možda nije najbolja ali je više nego korektna.
A da ti to malo vaspitaš?Rakhil napisao:Sta rano, deset sati. Deca me probudila u 7 i kusur, sinhronizovanom akcijom skakanja po bubrezima.
Mene dete probudilo pre 15 minuta.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Na početku bul Zorana Đinđića je pre bio (sada ga ne viđam, il sam ćorav il ga nema više tu) pileći giros u lepinji što je neki matori pravio. Nije baš giros u tortilji kako mi zamišljamo, ali je bio jako jako interesantan i ukusan. Još nije išao pomfrt nego krompir na sitne listiće seckan
Ftj, jeo ja, za nijansu ispod Caribica ali sasvim korektni, cena super, još se par puta desilo daju gratis još jedno parče ili slatku (koja je uprkos mojim predrasudama o slatkoj pici, dobra). Relativno su novi i probijaju se, zato su takvi sa cenama
Ftj, jeo ja, za nijansu ispod Caribica ali sasvim korektni, cena super, još se par puta desilo daju gratis još jedno parče ili slatku (koja je uprkos mojim predrasudama o slatkoj pici, dobra). Relativno su novi i probijaju se, zato su takvi sa cenama
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Tu slatku pizzu moram da probam.
Inače je meni Caribic samo izvikan, dobar marketing, lepo su se uglavili tamo u ulicu gladnih, a inače pizze im nisu ništa posebno.
Inače je meni Caribic samo izvikan, dobar marketing, lepo su se uglavili tamo u ulicu gladnih, a inače pizze im nisu ništa posebno.
Posetite www.garaza.rs !
Meni je bolja bigpizza od karibika, jeo sam i slatku i stvarno je ok. Al definitivno su sad dve najozbiljnije pice(po celokupnoj organizaciji) u gradu.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Grujic napisao:Na početku bul Zorana Đinđića je pre bio (sada ga ne viđam, il sam ćorav il ga nema više tu) pileći giros u lepinji što je neki matori pravio. Nije baš giros u tortilji kako mi zamišljamo, ali je bio jako jako interesantan i ukusan. Još nije išao pomfrt nego krompir na sitne listiće seckan
Ima i dalje, jednom bio s drugaricom, i matori se raspričao i nudi njoj neki sos med-senf. Ona neće, kaže možda joj se neće svideti pa će da baci giros. Na to se matori razgoropadio i unosi nam se preko pulta: "ŠTA BRE DA BACIŠ"

- Grujic
- Moderator
Meni je caribic baš extra, mnogo pica sam probao od picerija tog tipa i kod njih mi se baš sviđa, legne mi ko budali šamar.
E jeste, to je taj, što ti sam odredi priloge
A znam da ima neki specifičan sos ali sam zaboravio da je taj 
E jeste, to je taj, što ti sam odredi priloge

Ima u Kraljice Marije prekoputa Masinskog mislim da se zove Pica na drva, ekstra je pica, ali je malo studentska prica u smislu da je guzva prilicna i mozes da jedes u onoj najlonskoj kucici na ulici. Parce je 100 dinara, pa ko bude u prolazu neka proba obavezno...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ta Piza na drva je odlična, meni je baš super. Bolja od Karibika. A te slatke pize moram da probam, ne zvuči loše
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ko bude prolazio kroz Borsku ulicu, preko puta one perionice Hobotnica ima pekara Costa Azzura, ili tako nesto, koja pravi vrhunske pice u onoj peci na drva.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
Na drva je jos i odlicna pizza piza ispod Brankovog mosta pored Corba kafea. Odlicna pica i simpaticno mesto za prisesti, jedino je malo pa se dogodi da nema mesta
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:

- Grujic
- Moderator
Da da, cela, sa pancetom je vrh, i ona 4 godisnja doba il kako se zvase