Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Post od trojanac »

Jesam doručkovao, ali sad kad ste prešli na moje omiljeno (pizze), sad vas tek mrzim.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Ja jeo pre sat vremena, ali od ovoliko citanja, upravo to, samo mi je pizza na pameti :D
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Da potvrdim, ova cupi preko puta Mašinca je fenomenalna, nego mi nije pod nosem pa retko svratim tamo. Sjajna je.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Dobra je i lepinja sa kajmakom i kulenom. Probaj sledeci put. Inace tamo uvek uzmem bar da parceta one sa paprikom.

Nekada se to zvalo, pekara Kujovic, pa Metro, sad nemam pojma koje mu je ime...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Uroš S. napisao:Da potvrdim, ova cupi preko puta Mašinca je fenomenalna, nego mi nije pod nosem pa retko svratim tamo. Sjajna je.
Ja iskreno ne verujem sta vi pricate.
Jedna od najruznijih pica koju sam probao. Ono nema ukus pice uopste.
Evo,upravo se vratih odande,pojeo sam na silu pola parceta,pa produzio do Goldy's-a na giros,da ubijem ukus.
Ako pricamo o onoj koja kosta 100 dinara,a jedno 30% je veca od Caribica,ispod onog najlonskog,oko 50m pre Ruzveltove.

Ona ispod Brankovog,kod Corba kafea je zaista vrhunska.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
gago2
Reactions:
Pridružio se: 12 Nov 2013, 16:58

Post od gago2 »

Xepoj87 napisao:
Uroš S. napisao:Da potvrdim, ova cupi preko puta Mašinca je fenomenalna, nego mi nije pod nosem pa retko svratim tamo. Sjajna je.
Evo,upravo se vratih odande,pojeo sam na silu pola parceta,pa produzio do Goldy's-a na giros,da ubijem ukus.
Ako pricamo o onoj koja kosta 100 dinara,a jedno 30% je veca od Caribica,ispod onog najlonskog,oko 50m pre Ruzveltove.

Ja sam bas o njoj pricao. Meni je odlicna, bolju nisam probao do sada. Jeo sam i u Big Pizza, solidna je, nista posebno.

EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
dekiv68
Reactions:
Pridružio se: 20 Mar 2013, 19:38

Post od dekiv68 »

Ogi napisao:KOD NESE je hrana vrhunska (samo za gurmane!!) a porcije su divljacke:

Dimnjena vesalica

Slika

Cevapi na kajmaku:

Slika
Jel Neša u Žarkovu ispod VTI?
dekiv68
Reactions:

Post od dekiv68 »

U Užicu vrlo dobra "Naša kuća" kod stadiona. Nije loša ni "Tabana" u centru kod reke.
dekiv68
Reactions:

Post od dekiv68 »

Texonja napisao:Pedja, ja sam jedan od tih koji vole u restoranu da jedu te trivijalne stvari, najcesce upravo pljeskavicu ili cevape. Zasto? Zato sto mi je najukusnija i siguran sam da cu se najesti. Sto se tice probanja neceg novog, skroz ti je ok logika i u pravu si, ali to je pod uslovom da nisam gladan, a u 90% slucajeva kada idem u restoran sam gladan i ako eksperimentisem sa narucivanjem neceg drugacijeg, na kraju UVEK kazem sebi kako sam budala sto nisam uzeo pljesku i pomfrit i najeo se.

Drugi problem je sto u domacim restoranima imas skoro svuda dobar rostilj, a ostalo je na meniju vise reda radi. A to je verovatno zato sto vecina upravo rostilj i jede, jer se vodi tom logikom kao i ja od genetskog straha da ne ostane slucajno gladan. :)
(za tu logiku znam da je neispravna, jer glupo je jesti u restoranu nesto sto jednako kvalitetno mozes spremiti i kod kuce)

Sto se tice inostranstva, tamo mi je svaka hrana eksperiment :) i gotovo uvek ostanem gladan. Jedino kod Grka i Turaka mogu da se najedem ko covek (gyros, kebab i taj rad...) :mig:
Koje si kilaže, kad tako lako ostaješ gladan?

EDIT by mod: Slanje više uzastopnih poruka nije dozvoljeno. Postoji dugme Slika ako je nešto izostavljeno u prvobitnoj poruci (izmena je moguća 30 minuta od prvobitnog slanja poruke). Slanjem više odgovora zaredom tema se razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

gago2 napisao:
Xepoj87 napisao:

Ja sam bas o njoj pricao. Meni je odlicna, bolju nisam probao do sada. Jeo sam i u Big Pizza, solidna je, nista posebno.
Prvo.ke testo debelo,ali.meni to.i ne smeta toliko. Drugo je prepuna kecapa,a pecurke su mokre stavili da peku,pa dodju bljutave.
Prava socijalna pica,ne vidim sta ti se tamo tacno svidelo?
Jel.jedes cesto,jel se desilo nekada da bude losa,da nisam ja ubo neku losu? Ako je stalno ista,onda je sranje :)

@dekiv86
Da,to je Nesa,bio sam desetak puta,hrana je prosecnog kvaliteta,ali su cene dobre,a porcije nerealno velike. Ja iskreno ne volim kada je porcija tolika,jer ne mozes da se najedes od pola,a od cele ides ko pijan kuci...

Sent from my HTC One using Tapatalk
Poslednja izmena od Xepoj87 u 02 Mar 2014, 17:31, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

I ja jeo pre 2 veceri iiii... mnogo je gadna :/

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Znaci nije do ove.moje pice,nego je zaista gadna :) Meni totalno nekako bezukusna,nedefinisana... Kapiram da za 100 kinti i ne mogu da stave neke kalitetne sastojke na onoliku parcekanju pice.

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Zato ja ne jedem picu :mrgreen:

Ovaj nesa izgleda primaljivo,moracu da odem da proverim kakav je. Mada ni ja ne volim bas kad su prevelike (npr u pinku su mi na granici,prejedem se ali mogu da pojedem) jer mi proradi inat pa moram sve da pojedem i onda mi se slosi :kezo:
gago2
Reactions:
Pridružio se: 12 Nov 2013, 16:58

Post od gago2 »

Xepoj87 napisao:
gago2 napisao:
Xepoj87 napisao:

Prvo.ke testo debelo,ali.meni to.i ne smeta toliko. Drugo je prepuna kecapa,a pecurke su mokre stavili da peku,pa dodju bljutave.
Prava socijalna pica,ne vidim sta ti se tamo tacno svidelo?
Jel.jedes cesto,jel se desilo nekada da bude losa,da nisam ja ubo neku losu? Ako je stalno ista,onda je sranje :)

@dekiv86
Da,to je Nesa,bio sam desetak puta,hrana je prosecnog kvaliteta,ali su cene dobre,a porcije nerealno velike. Ja iskreno ne volim kada je porcija tolika,jer ne mozes da se najedes od pola,a od cele ides ko pijan kuci...

Ne jedem cesto, skoro sam otkrio to mesto. Ne znam, meni bas odgovara pica. Nekako je po mom ukusu. Ne volim kao npr u Big Pizza kada je sunka kao flis papir, pa i ne osecam njen ukus.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ma Big Pizza je Mojsije stajl pica... Ima samo ukus zapecene lepinje.
Ali bas na ovoj kod Masinca nista od toga nisam osetio,osim kilo kecapa,i neosusene pecurke.
Kackavalj i sunku ne bih ni znao da su stavili,da se ne vidi golim okom.

@Stefanan
Kod Nese su vece porcije nego u Pinku,i to poprilicno,ako me secanje na Pink sluzi,poslednji put sam tamo bio sa nasim forumasima pre par godina,pre sam cesto isao.
Odgovori