Koncepti
Re: Koncepti
Meni octavia i cabrio ne idu nikako zajedno.
Coupe mi je ok, sa strane mi vuce na continental gt.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Coupe mi je ok, sa strane mi vuce na continental gt.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sad htedoh reci, Octavia Cabrio mi je oksimoron. I ova druga dva su prilicno pointless, Skoda jos nije dosegla taj nivo cega god da joj prolaze ovakvi egzotici
Meni vise ode Octavia cabrio,nego Golf 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Škoda je taj nivo dostigla pre sadašnjih "premijuma". To što su se malo zagrcnuli usput ne znači da ne treba da nastave tim putem.Rakhil napisao:Sad htedoh reci, Octavia Cabrio mi je oksimoron. I ova druga dva su prilicno pointless, Skoda jos nije dosegla taj nivo cega god da joj prolaze ovakvi egzotici
Meni je kupe vrh. Mnogo mi se sviđa. Ako bude imao neka posebna sedišta, u rangu Alfe ili bar blizu, eto teme za razmišljanje. Baš deluje muscle.
Tapatalk Pro
Ajde sada da to.objasnis malo? Koji nivo je Skoda dostigla pre Mercedesa,Bmwa,Alfe,Lexusa,Audija?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Pre 2 sv. rata. Tada su Česi generalno imali dosta jaku auto industriju, naravno ne po obimu, već po kvalitetu proizvoda. A onda je došao komunizam i Škoda kakvu je obično pamtimo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Baš to. Čak i u vreme komunizma su imali kupe, vrlo uspešan - doduše na istočnom tržištu.
Da ne idemo u off topic ili bilo kakvu nepotrebnu diskusiju, poenta priče je da nije ovo ništa novo od njih ako im se sagleda celokupan portfolio od nastanka. Ja im želim sav uspeh, jer prave baš kola po meri srednje klase.
Tapatalk Pro
Da ne idemo u off topic ili bilo kakvu nepotrebnu diskusiju, poenta priče je da nije ovo ništa novo od njih ako im se sagleda celokupan portfolio od nastanka. Ja im želim sav uspeh, jer prave baš kola po meri srednje klase.
Tapatalk Pro
Jedno je biti uspesan lokalno,a drugo globalno.
Globalno,nikada nisu bili jak brand,barem ni blizu kao marke za koje je receno da je Skoda pre njih postigla nivo gde moze da izbacuje egzoticne automobile.
Dakle,jeste bila bolji i jaci brand nego posle 2. svetskog rata,ali daleko od toga da je bila Alfa ili Mercedes.
Globalno,nikada nisu bili jak brand,barem ni blizu kao marke za koje je receno da je Skoda pre njih postigla nivo gde moze da izbacuje egzoticne automobile.
Dakle,jeste bila bolji i jaci brand nego posle 2. svetskog rata,ali daleko od toga da je bila Alfa ili Mercedes.
Šta je egzotično u kupeu C segmenta ili kabrioletu?
Šta bi im falilo? Pre bih uzeo Škodin kupe nego Opelov, ili kabriolet. Biće sigurno dobra kupovina.
Doduše, ne znači i da će u proizvodnju, samo ispituju tržište na najboljem mestu za to.
Tapatalk 4
Šta bi im falilo? Pre bih uzeo Škodin kupe nego Opelov, ili kabriolet. Biće sigurno dobra kupovina.
Doduše, ne znači i da će u proizvodnju, samo ispituju tržište na najboljem mestu za to.
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Rakhil
MA daj Nidzo, sad kontriras samo da bi kontrirao. Svojim parama bi kupio Skodu kabriolet? Bi djoku, kao i vecina ljudi. U kupeu C segmenta ili kabrioletu je egzoticno sve zivo, inace bi ih vidjao vise od statisticke greske po ulici.
Nije poenta onoga sto sam rekao da Skoda ne sme da pravi egzotiku, nego da kod egzotike brend igra daleeeeko vecu ulogu nego kod svakodnevnih modela. Skoda Shooting Break, nije nego, znas kad ce da udje u serijsku proizvodnju...
Nije poenta onoga sto sam rekao da Skoda ne sme da pravi egzotiku, nego da kod egzotike brend igra daleeeeko vecu ulogu nego kod svakodnevnih modela. Skoda Shooting Break, nije nego, znas kad ce da udje u serijsku proizvodnju...
Čekaj polako. Kakvo crno kontriranje.
Šta je Octavia gora od Megana CC, 308, Astre kabrio? Ne razumem. Pogotovo kupe? Maltene svaki auto u C segmentu ima i 3v opciju, Octavia nije imala. Što da ne? Svakom generacijom su sve bolji i prodaju se jako dobro.
Na stranu što će teško u serijsku bilo sta od ovog... Daj bože bar kupe, toga bar ima po ulicama.
Tapatalk 4
Šta je Octavia gora od Megana CC, 308, Astre kabrio? Ne razumem. Pogotovo kupe? Maltene svaki auto u C segmentu ima i 3v opciju, Octavia nije imala. Što da ne? Svakom generacijom su sve bolji i prodaju se jako dobro.
Na stranu što će teško u serijsku bilo sta od ovog... Daj bože bar kupe, toga bar ima po ulicama.
Tapatalk 4
- Rakhil
Nije Octavia nista posebno gora od kola koje si naveo, ali je Skoda gori brend: ne po kvalitetu, nego cista vrednost brenda. Jos nisu nadoknadili vreme iza gvozdene zavese, i jebiga sad, sta da radi. Pre 15 godina je izgledalo nezamislivo da Skoda izbaci veliki poluluksuzni auto, pa izadje Superb: isto tako za 15 godina nece biti cudno da naprave Octi Cabrio, ali sad jeste i niko ga ne bi kupio.
Drugo, nemoj da brkas kupe i 3v, zivota ti, ovo je auto forum a ne ana.rs. Kupea na ulici ima na prste jedne ruke da izbrojis, ali ajde, slazem se da bi kupe octavia jos i imala prodju - ona druga dva ni u ludilu
Drugo, nemoj da brkas kupe i 3v, zivota ti, ovo je auto forum a ne ana.rs. Kupea na ulici ima na prste jedne ruke da izbrojis, ali ajde, slazem se da bi kupe octavia jos i imala prodju - ona druga dva ni u ludilu
Ja se nikako ne bih složio sa ovim, najbolji primer su Koreanci koji su veoma brzo bez obzira na "brend bez vrednosti" našli svoje mesto pod suncem.
Ok cabrio octavia je svakako specifičnija, sa manjom ciljanom grupom i mnogo žešćom konkurencijom,ali mislim da bi mogla da nađe kupce.
Jbg, znam da nisi tako mislio, ali ispada kao da Škoda pravi kabriolet na bazi Favorita
Ok cabrio octavia je svakako specifičnija, sa manjom ciljanom grupom i mnogo žešćom konkurencijom,ali mislim da bi mogla da nađe kupce.
Jbg, znam da nisi tako mislio, ali ispada kao da Škoda pravi kabriolet na bazi Favorita

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Rakhil
Ja samo kazem da sad nije trenutak da im to zaista prodje, ne kazem da vrlo brzo nece biti. Valja tu diskusiju nastaviti na skupu, deluje kao dobar materijal za svadju