Biciklizam
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Biciklizam
Šta bih dao da je meni takav krajolik na 10km od kuće!
Re: AW: Biciklizam
Ovaj centralni deo CH ima nalepse predele ali je za bajkera pocetnika veoma zaheban jer je brdovito.
Uspeo sam nekako i uz pauze izvozao 21km
Gesendet von meinem GT-I9505
Uspeo sam nekako i uz pauze izvozao 21km

Gesendet von meinem GT-I9505
Jel neko cuo bilo sta o Paji? Rekao je da ce sa plasticnim na voznju.... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da je bilo grmljavine zabrinuo bih se. Ovako je verovatno opet nešto majstorisao pa ima višak delova. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!

Nemam višak delova nego višak posla i manjak vremena. Ako sutra bud pristojno vreme odo da se vozim. Sutra sam slobodan.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Jedno pitanje. Bajs mi je sa 21 brzinom. Zadnji lancanik necu da menjam ali sam razmisljao tj u planu da promenim prednji pogon.
Trenutno je na bajsu broj zumaca 48x38x28.
Ako se odlucim za kupovinu drugog pogona sem pogona jel bih imo jos neku intervenciju za zamenu, tipa lanca, zadnjeg pogona, menjaca...
Ako se odlucim za kupovinu drugog pogona sem pogona jel bih imo jos neku intervenciju za zamenu, tipa lanca, zadnjeg pogona, menjaca...
Obično lanac prvi strada. Šta ti je problem sa pogonom?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Nije sa pogonom nista bajs je potpuno nov jos ga nisam ni podigao iz prodavnice pa mu vec zamenio pola delova
Pogon je iz nize nize klase, to mi je neki plan jos na bajsu da odradim pogon da stavim neki kvalitetniji i da vise ne diram nista oko bajsa. Ovu sezonu cu ga voziti ovako ali mi je u planu jos i to da mu odradim, pod uslovom da sem pogona eventualno lanca vise ne menjam nista.
Primera radi dali bih ovaj pogon mogao da namontiram na moj bajs koji ima pozadi 7 brzina?
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... goni/5775/

Pogon je iz nize nize klase, to mi je neki plan jos na bajsu da odradim pogon da stavim neki kvalitetniji i da vise ne diram nista oko bajsa. Ovu sezonu cu ga voziti ovako ali mi je u planu jos i to da mu odradim, pod uslovom da sem pogona eventualno lanca vise ne menjam nista.
Primera radi dali bih ovaj pogon mogao da namontiram na moj bajs koji ima pozadi 7 brzina?
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... goni/5775/
Pa moze da se desi da menjas prednji menjac, ali sto bi se sa time petljao, jedino ako menjas prenosne odnose
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
A lepo si mogao da kupiš polovan bicikl i da na njemu dobiješ sve što sada dokupljuješ. 

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Šaranče, koliko para na kraju će te izaći bajs sa svim zamenskim delovima?
Re: AW: Biciklizam
Tebi je bolje da ne ulazis vise u ovu temu 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Koliko si do sada promenio delova i koliko planiras da promenis mogao si odmah u startu uzeti nesto krstenije. Mozda ti se desi da ne nadjes bolji pogon u toj kombinaciji zubaca nego manji npr 44/ 32/22, lanac ne znam zasto bi ga menjao, nisi ga posteno ni vozio da bi se istegao.Sh@rance napisao:Jedno pitanje. Bajs mi je sa 21 brzinom. Zadnji lancanik necu da menjam ali sam razmisljao tj u planu da promenim prednji pogon.