A nije lose ni ovo odmah ovo uzeti... http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... lana/1568/
Evo danasnje ture... 3/4 puta me vetar odvalio... ali zato ona 1/4 je bilo opusteno preko 30 km/h!

Pa ako je OS lula, mora i volan biti OS tj mora da ima precnik 31.8mm a ne 25.4 mm.BAJKER napisao:Ta lula je u zoni kacenja sa volanom OS 31.8mm pa proveri da li ti je volan u tom delu te dimenzije posto postoje i tanji.
Pa to sam i rekao da proveri jer je na linku OS a on koliko se i meni cini ima standardni volan 25.4mm, u svakom slucaju covek me je razumeo i shvatio.Kuzmanovic napisao:Pa ako je OS lula, mora i volan biti OS tj mora da ima precnik 31.8mm a ne 25.4 mm.BAJKER napisao:Ta lula je u zoni kacenja sa volanom OS 31.8mm pa proveri da li ti je volan u tom delu te dimenzije posto postoje i tanji.![]()
Pa ako ti je ova npr 80 ako bi istu uzeo a sa vecim uglom prakticno bi ti bila bliza i imao bi uspravnije drzanje, mozda bi od 100mm bila bolja jer bi dobio i po visini i po duzini.aleksa napisao:Vidis to mi ne bi bilo ni na kraj pameti, bice izmereno!![]()
Nego, jel bolje uzeti sto duzu, vidim da ima od 80, 100, 120 mm?