Hteodoh da pitam cesce posetioce aerodroma: Ako je ocekivano vreme dolaska aviona u 15:35 (upitanju je zeneva-bg easyjet ) koliko pre dolaska da se pojavim i jel to bese na spratu ili u prizemlju aerodroma-gde su taksisti parkirani?
Nego saznaj ti nama oklen je došao Šarić :-Ddragan napisao:nemas potrebe da stizes ranije uopste. posle tog dolaska treba vremena da putnici izadju, pa onda dok im se prtljag ne izvadi iz aviona, pa dok ga ne uzmu, pa tek onda ti kao prevoz uskaces. zavisi sve od velicine aviona i broja putnika, ali ne moras da se stresiras uopste da stignes pre predvidjenog dolaska...
imas ako se ne varam na sajtu aerodroma beograd aktuelne informacije i svim letovima sa istog/ka istom, mada ce ti malivuk ( next ) najbolje reci koliko su azurni. ja nisam u sali vec par nedelja pa ti ne mogu nesto pomoci...
http://www.youtube.com/watch?v=0-FT35IgB8cUroš S. napisao:Nego saznaj ti nama oklen je došao Šarić :-Ddragan napisao:nemas potrebe da stizes ranije uopste. posle tog dolaska treba vremena da putnici izadju, pa onda dok im se prtljag ne izvadi iz aviona, pa dok ga ne uzmu, pa tek onda ti kao prevoz uskaces. zavisi sve od velicine aviona i broja putnika, ali ne moras da se stresiras uopste da stignes pre predvidjenog dolaska...
imas ako se ne varam na sajtu aerodroma beograd aktuelne informacije i svim letovima sa istog/ka istom, mada ce ti malivuk ( next ) najbolje reci koliko su azurni. ja nisam u sali vec par nedelja pa ti ne mogu nesto pomoci...
To je neka elektronska cev, reklo bi se starijeg tipa. Ako mogu da pitam, odakle ti i kako znaš da su nekorišćene (da li su u kutijama)? Elektronske cevi danas koriste (skoro) samo hi-fi entuzijasti za cevna pojačala i cena im je viša nego kada je to bila aktuelna tehnologija. Dakle, proveri tip (piše na samoj cevi, pored naziva proizvođača) i proveri na internetu koliko vrede. Te mi deluju da su neke jače... ako su tražene, mogao bi da dobiješ i 50 ili više evra po komadu.Uroš S. napisao:Zna li neko preciznije šta je ovo, čemu služi, i da li i koliko vredi? Imam ih dosta, neupotrebljavano je.