Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Dobro veče

Post od sebekkg »

Dobar dan zelim :sesir:

Hteodoh da pitam cesce posetioce aerodroma: Ako je ocekivano vreme dolaska aviona u 15:35 (upitanju je zeneva-bg easyjet ) koliko pre dolaska da se pojavim i jel to bese na spratu ili u prizemlju aerodroma-gde su taksisti parkirani?
Slika
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Dole u prizemlju cekas, dodji 10ak min ranije za svaki slucaj mada tesko da ce da stigne pre. Tacni su,ja sam tim letom dosao u ponedeljak
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

hvala :doubleup:
Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

nemas potrebe da stizes ranije uopste. posle tog dolaska treba vremena da putnici izadju, pa onda dok im se prtljag ne izvadi iz aviona, pa dok ga ne uzmu, pa tek onda ti kao prevoz uskaces. zavisi sve od velicine aviona i broja putnika, ali ne moras da se stresiras uopste da stignes pre predvidjenog dolaska...
imas ako se ne varam na sajtu aerodroma beograd aktuelne informacije i svim letovima sa istog/ka istom, mada ce ti malivuk ( next ) najbolje reci koliko su azurni. ja nisam u sali vec par nedelja pa ti ne mogu nesto pomoci...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Android: Red Letenja

Inace ja uvek cekam ispred kafanice, putnici se popnu gore i pokupim ih na 2 minute stop.

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Gde odnese čovek moje gume??

Slika

:kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Odg: Dobro veče

Post od Uroš S. »

dragan napisao:nemas potrebe da stizes ranije uopste. posle tog dolaska treba vremena da putnici izadju, pa onda dok im se prtljag ne izvadi iz aviona, pa dok ga ne uzmu, pa tek onda ti kao prevoz uskaces. zavisi sve od velicine aviona i broja putnika, ali ne moras da se stresiras uopste da stignes pre predvidjenog dolaska...
imas ako se ne varam na sajtu aerodroma beograd aktuelne informacije i svim letovima sa istog/ka istom, mada ce ti malivuk ( next ) najbolje reci koliko su azurni. ja nisam u sali vec par nedelja pa ti ne mogu nesto pomoci...
Nego saznaj ti nama oklen je došao Šarić :-D
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kad sleti avion, treba im 15-25 minuta da prodju sve provere i uzmu prtljag...

Ako si u frci sa vremenom, zoves Dragana da natera avion da kruzi oko aerodroma :kezo:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Hahaha. Ma stizem ja na vreme.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Uroš S. napisao:
dragan napisao:nemas potrebe da stizes ranije uopste. posle tog dolaska treba vremena da putnici izadju, pa onda dok im se prtljag ne izvadi iz aviona, pa dok ga ne uzmu, pa tek onda ti kao prevoz uskaces. zavisi sve od velicine aviona i broja putnika, ali ne moras da se stresiras uopste da stignes pre predvidjenog dolaska...
Nego saznaj ti nama oklen je došao Šarić :-D
http://www.youtube.com/watch?v=0-FT35IgB8c

:kezo:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

:kafa:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:kafa:
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Uroš S. napisao:Zna li neko preciznije šta je ovo, čemu služi, i da li i koliko vredi? Imam ih dosta, neupotrebljavano je.
To je neka elektronska cev, reklo bi se starijeg tipa. Ako mogu da pitam, odakle ti i kako znaš da su nekorišćene (da li su u kutijama)? Elektronske cevi danas koriste (skoro) samo hi-fi entuzijasti za cevna pojačala i cena im je viša nego kada je to bila aktuelna tehnologija. Dakle, proveri tip (piše na samoj cevi, pored naziva proizvođača) i proveri na internetu koliko vrede. Te mi deluju da su neke jače... ako su tražene, mogao bi da dobiješ i 50 ili više evra po komadu.

Ono "odakle ti" sam pitao jer ih Philips odavno više ne proizvodi. Poslednje firme u Evropi koje još proizvode elektronske cevi su Ei-Niš i ruske firme Sovtek i Svetlana. Mađarski Tungsram mislim da je prestao... Bila je i neka manja firma u Engleskoj, ne sećam se kako se zove.

Do pre 50-tak godina su elektronske cevi bile osnova i analogne i digitalne elektronike, a onda su ih poluprovodnici polako potisnuli. U novim uređajima se sada koriste samo za jako velike snage, a ove manje samo "iz fazona", kao kod pomenutih cevnih audio pojačala.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Upakovane su u rebrasti karton i nisu korišćene. Dugo tu stoje ali smo se sad setili. Deda je radio u Ei Niš. Imam i dosta manjih od ove. Na ovoj sa slike dole u keramici piše dUO k11 ili k1I, nisam siguran.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ako imas staro Marchall pojacalo, znacice ti :)
Odgovori