zuzazu napisao: Gumica je taman do kraka na opustenoj kocnici, Kad je pritisnes - zguzvace se. A sve komotno mozes i bez tog djubreta, jer ne sluzi nicemu.
E tu sam te cekao, gumica ima i te kako vaznu ulogu, stiti sajlu od prljavstine, blata i vode da ne udje u onaj aluminijumski uvodnik savijen u obliku lulice jer to sve tocak moze da nanese pa stiskanjem kocnice ti prakticno uvlacis unutra
Floyd napisao:Mogu da zamislim starog, brkatog Crnogorca sa oredenjem na prsima i njegovu reakciju kad prodjes u helankama na bajsu
methane.master napisao:Ma u tazbini su navikli na njega.
Sreca moja pa su ovi moji iz tazbine susta suprotnost onih drugih o kojima su i vicevi osmisljeni, ka da ih je Njegos pravio
Tako je pajo, ima je svuda u svugde su bitne. Od nama omiljenih bicikala i automobila do aviona i kamiona a koristimo je oralno (zvakaca guma) pa do licnih zadovoljstava
Kao i obično ne znam o čemu pišete, sem dela o gumicama .
Ono što znam je da je meni Bajker namestio moje kineske plastične kočnice od 500 kinti
da koče za medalju, tako da više verujem Bajkeru nego internetu
Bolje što nisam seo, oterao bi moj bajs i gurnuo ga u Dunav .
Za sledeću sezonu ću vas smarati (više nego sada) da mi pomognete da pazarim novi (polovni) bajs.
zuzazu napisao: Gumica je taman do kraka na opustenoj kocnici, Kad je pritisnes - zguzvace se. A sve komotno mozes i bez tog djubreta, jer ne sluzi nicemu.
E tu sam te cekao, gumica ima i te kako vaznu ulogu, stiti sajlu od prljavstine, blata i vode da ne udje u onaj aluminijumski uvodnik savijen u obliku lulice jer to sve tocak moze da nanese pa stiskanjem kocnice ti prakticno uvlacis unutra
E tu sam te cekao. Zato sto moje (240 USD samo celjusti) ULTIMATE nemaju gumicu vec mali semering, sirine 2mm, sto je potpuno dovoljno.
Sto znaci opet je i taj O-ring gumica Bez gumice ove naborane deluje kao da si zaboravio da je stavis, ipak mu naborana cizmica daje i vizuelnom efektu pride.
BAJKER napisao:Sto znaci opet je i taj O-ring gumica Bez gumice ove naborane deluje kao da si zaboravio da je stavis, ipak mu naborana cizmica daje i vizuelnom efektu pride.
Predlazem da svako namesta I steluje bicikl kako misli da je najbolje. Neki put ni crno na belo sve sa citiranim uputstvom za upotrebu, neki put ni video klip sa oznacenom minutazom nisu dovoljni "pametnima".
Moje vozilo radi I ustelovano je kako knjige kazu a to je najbitnije.