Biciklizam
Re: Biciklizam
Šta te boli uvo kako te ko gleda? Ja gledam nešto komfornije zbog udobnosti, ne sto me neko gleda. Svojevremeno su se nosile biciklističke i nisam se osećao kao derpe. :-D
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Koja je razlika voziti u obicnoj Nike, Adidas... trenerci i obicnim ariljskim gacama
, u odnosu na te vase gace, helanke...!!!???
Pricamo o amaterima koji predju dnevno do nekih 40, 50 km.... 2,3 sata voznje....

Pricamo o amaterima koji predju dnevno do nekih 40, 50 km.... 2,3 sata voznje....
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Primarna razlika je uložak zbog kog manje strada središnji deo tela, onaj koji ide na sic 
A što se tiče da li si u tome gej ili ne, uporedi ove dve slike pa vidi koliko zavisi od ostatka opreme

A što se tiče da li si u tome gej ili ne, uporedi ove dve slike pa vidi koliko zavisi od ostatka opreme

Vozim u ''helankama'' sa uloskom uvek, ali mislim da se posle odredjenog vremena ''pozadina'' navikne pa je sve jedno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Osnovna razlika je u ulošku, a druga bitna razlika je u ome što u namenskoj garderobi budeš suv, a u pamku mokar.aleksa napisao:Koja je razlika voziti u obicnoj Nike, Adidas... trenerci i obicnim ariljskim gacama, u odnosu na te vase gace, helanke...!!!???
Meni to nije toliko ni pederski koliko je glupo i nepotrebno za amatera, sta ce ti biti za dva, tri sata voznje u najobicnijoj sportskoj obuci i odeci!?
Kao kad bi sad krenuo na basket i obucem se kao Lebron, sa znojnicama, navalakama za ruke, steznicima za kolena...
EDIT: taj ulozak je mozda stavrno korisna stvar, nisam probao pa ne znam, ali znam da me nikad nista do sad nije bolelo, zuljalo...

Kao kad bi sad krenuo na basket i obucem se kao Lebron, sa znojnicama, navalakama za ruke, steznicima za kolena...

EDIT: taj ulozak je mozda stavrno korisna stvar, nisam probao pa ne znam, ali znam da me nikad nista do sad nije bolelo, zuljalo...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I ovo što kaže Paja je još bitnije, ako si u nečem pamučnom, nije baš prijatno kad se natopi a krene vetar. Pogoto što već i sama vožnja bajsa pravi "vetar". Ako voziš u cugu nije strašno, ali ako napraviš pauzu posle baš zna da te iseče. Ovo je naravno najpre bitno za gornji deo odeće, noge uglavnom nisu tako kritične po tom pitanju.
Re: AW: Biciklizam
Hvalanidza napisao:Lepa tura.

Cilj je bio malo preko 60km tj. takvu rutu sam isplanirao ali boolja jos nije spremna za takve distance pa sam skratio

Po nekim stvarima se ne razlikuje mnogo ali necemo da sirimo offCaptain Slow napisao:Ma daj brate, lik nas izjednačio sa Avganistanom, mislim stvarno neverovatno šta je napisao

Nije glupo... vozio sam i ja par puta u trenerci po 20ak km ali ovako je komfornije. Biciklisticki dres i ne toliko ali gace sa uloskom i rukavice su najbolja stvar koju sam kupio za bajsaleksa napisao:Meni to nije toliko ni pederski koliko je glupo i nepotrebno za amatera, sta ce ti biti za dva, tri sata voznje u najobicnijoj sportskoj obuci i odeci!?![]()

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
U sustini ne treba se opterecivati sta da se obuce, jer se ne oblacite zbog drugih vec zbog sebe i svojih potreba a u ovom slucaju je to malo specificna odeca i obuca. Najkomotnije se na bajku osecam u cisto biciklistickoj opremi i to najvise kada sam na nekim duzim relacijama.

Pa ne do Bog ja da obucem uske biciklisticke 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Na kraju cu da kupim te gace da probam...Floyd napisao:Nije glupo... vozio sam i ja par puta u trenerci po 20ak km ali ovako je komfornije. Biciklisticki dres i ne toliko ali gace sa uloskom i rukavice su najbolja stvar koju sam kupio za bajsaleksa napisao:Meni to nije toliko ni pederski koliko je glupo i nepotrebno za amatera, sta ce ti biti za dva, tri sata voznje u najobicnijoj sportskoj obuci i odeci!?![]()

A rukavice su da ti ne trnu ruke ili sta?
- BAJKER
Rukavice su tu da:
-obezbede udoban hvat volana.
-sprecava klizanje sake kada se oznoji ruka.
-u slucaju pada neces odrati dlanove
-zimi bice toplije u njma pogotovo ako su dugih prstiju.
-obezbede udoban hvat volana.

-sprecava klizanje sake kada se oznoji ruka.

-u slucaju pada neces odrati dlanove

-zimi bice toplije u njma pogotovo ako su dugih prstiju.

Pored toga, meni pomazu i jer me bez njih zuljaju dlanovi ali ja sam specifican slucaj 

Rukavice su must have svakom ko malo ozbiljnije pegla. Ko jednom proba nema nazad. 
Tapatalk Pro

Tapatalk Pro
- BAJKER
Tako bi trebalo da bude sa kacigom i sa naocarama. Kaciga je prevashodno tu zbog sigurnosti od povreda glave prilikom pada a naocare su tu zbog insekata i naravno UV zastite oka.