Biciklizam
Re: Biciklizam
Next, okači oglas da je ukraden na cikloberzu.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Jos jedno pitanjce za iskusne 
Zanima koja velicina torbe za alat (ona sto se montira ispod sedista) je optimalna. Unutra bi isla samo rezervna guma, set za krpljenje i mali set alata (kao na slici).
Kontam da je 0.6-0.7l sasvim dovoljno i nece izgledati ruzno i glomazno.

Uzimam preko neta inace bi probao u nekoj radnji...

Zanima koja velicina torbe za alat (ona sto se montira ispod sedista) je optimalna. Unutra bi isla samo rezervna guma, set za krpljenje i mali set alata (kao na slici).
Kontam da je 0.6-0.7l sasvim dovoljno i nece izgledati ruzno i glomazno.

Uzimam preko neta inace bi probao u nekoj radnji...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Koji će ti đavo ta skalamerija od alatke? Inbus 5 i dosta. 

Hteo sam da uzmem ono cudo za skidanje lanca a ovo bilo na nekoj akciji malo skuplje, pa rekoh "sto da ne" 

Puna kapa. Moja je 0.9l podeljena u dva džepa. U jednom je guma, set za krpljenje, alat, montirači, vezice i pumpa. Drugi je prazan.Floyd napisao:Kontam da je 0.6-0.7l sasvim dovoljno i nece izgledati ruzno i glomazno.
Ako možeš da biraš uzmi torbicu koja se i za sedište kači čičak trakom. Mehanizmi za brzu fiksaciju su skloni pucanju.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Leva polovina alata ti ne treba, imbusi 4, 5 set za krpljenje gume i plasticni pajseri su sasvim dovoljni. Ja sam uzeo minimalnu torbicu ispod sedista i sve lepo stane jos ima i mestaFloyd napisao:

Ovaj model mi se svidja...

Ta koju bi uzeo je druga... 0.66l.
@Bajker
Kako se skida onda lanac bez onog alata?

Ta koju bi uzeo je druga... 0.66l.
@Bajker
Uzmi slobodno tu od 0.66l. Za to što ti treba će biti više nego dovoljna.
Lanac se skida tim alatom, al je pitanje kolika je upotrebna vrednost tog mini alata. Nećeš skidati lanac ako ne moraš ni u kući, a kamo li na vožnji. Ako već hoćeš da lanac skineš s vremena na vreme da bi ga oprao onda vidi da i stave brzu spojku.
Btw za sve ovo veme koliko vozim i čačkam oko bicikla koristio sam par imbusa. Imam Topaek mini 9 alat i pokazao se sasvim dovoljnim, naročito na vožnjama.
Lanac se skida tim alatom, al je pitanje kolika je upotrebna vrednost tog mini alata. Nećeš skidati lanac ako ne moraš ni u kući, a kamo li na vožnji. Ako već hoćeš da lanac skineš s vremena na vreme da bi ga oprao onda vidi da i stave brzu spojku.
Btw za sve ovo veme koliko vozim i čačkam oko bicikla koristio sam par imbusa. Imam Topaek mini 9 alat i pokazao se sasvim dovoljnim, naročito na vožnjama.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sa pravim alatom za skidanje lanca, ovi sto su ovako napakovani u setu nisu ni za Q...cFloyd napisao: @Bajker
Ovo je alat za skidanje lanca, ima ih raznih modela ali eto ovaj ti je za primer kako izgleda pa ti uporedi

Ok, ubedili ste me... za mesec dana vozim biciklu na prvi servis i trazicu da mi stave brzu spojku 

UCI od ove sezone uvodi nova pravila.
Vozacima ce biti dozvoljeno da na jednoj od trka u sezoni, bilo da je jednodnevna ili jedna etapa u visednevnoj trci - koriste nedozvoljena sredstva.
Glasnogovornik UCI je izjavio "Da je na zahtev ljubitelja, odluceno da se biciklisti na jednoj trci mogu dopingovati jer je od momenta kada je ovaj sport postao "cistiji" izgubljeno uzbudjenje iz "dobrih starih dana"."
Inace, Lens Armstrong, kome je dozivotno zabranjeno aktivno ucesce u bilo kom sportu, angazovan je kao savetnik u jednom klubu kako rece njihov glasnogovornik "Jer su uhvaceni (u koristenju nedozvoljenih sredstava" i potrebno je uvesti vise profesionalizma na tom polju, a ko je bolji od Lensa?
Vozacima ce biti dozvoljeno da na jednoj od trka u sezoni, bilo da je jednodnevna ili jedna etapa u visednevnoj trci - koriste nedozvoljena sredstva.
Glasnogovornik UCI je izjavio "Da je na zahtev ljubitelja, odluceno da se biciklisti na jednoj trci mogu dopingovati jer je od momenta kada je ovaj sport postao "cistiji" izgubljeno uzbudjenje iz "dobrih starih dana"."

Inace, Lens Armstrong, kome je dozivotno zabranjeno aktivno ucesce u bilo kom sportu, angazovan je kao savetnik u jednom klubu kako rece njihov glasnogovornik "Jer su uhvaceni (u koristenju nedozvoljenih sredstava" i potrebno je uvesti vise profesionalizma na tom polju, a ko je bolji od Lensa?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Hm, je li ta vest izašla 1. aprila?
Zar sumnjaš?
Vozi li ko pre podne?

Vozi li ko pre podne?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Voziću ja sad od 09.04. Može Ada ili šta god. 

Do tada ko živ ko mrtav, a neko možda položi i GPP.