Biciklizam
Re: Biciklizam
Počela sezona kupanja.
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sve je jasno kad se pogleda Pajina slika od danas:

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Čuj možda, to je završena stvarpaja napisao:Do tada ko živ ko mrtav, a neko možda položi i GPP.

Počeo sam ozbiljnije da vozim, već osećam pri svakoj sledećoj vožnji da mi se vraća stamina.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sky team: how to clean a bike
http://www.teamsky.com/gallery/0,27401, ... 37,00.html
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
http://www.teamsky.com/gallery/0,27401, ... 37,00.html
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Pajo je li ti bici odeća crna, komplet si nosio danas?
Mislim da sam prepoznao bajs, vozio si u smeru Makiške strane ka NBG.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Nije mi jasno gde misliš da si me video, al verovatno jesam bio ja. Bio sam u crnim helankama, dominantno crnom dresu s dugim rukavima i sa belom kacigom.Captain Slow napisao:Pajo je li ti bici odeća crna, komplet si nosio danas?
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Na Adi, oko 13-14h recimo.
Jeste, sav u crnom si bio, The Dark Knight
.
Brzo ga teraš, odličan bajs
.
Jedno pitanje.
Koliko km traju paknovi, tj mogu li da izdrže jednu sezonu vožnje?
Jeste, sav u crnom si bio, The Dark Knight

Brzo ga teraš, odličan bajs

Jedno pitanje.
Koliko km traju paknovi, tj mogu li da izdrže jednu sezonu vožnje?
Oko 13h sam krenuo ka kući tj ka gradu.
Jeste vala prokletinja brza. I sam se iznenadim ponekad.
Za paknove će neko drugi da ti odgovori. Ja još nisam odvozao sezonu sa istim setom.
Jeste vala prokletinja brza. I sam se iznenadim ponekad.
Za paknove će neko drugi da ti odgovori. Ja još nisam odvozao sezonu sa istim setom.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kupljene nove pedale sa alu telom, naručeni Altus SL-M310 3x7 šifteri, sledeće nedelje ćemo da pakujemo sve i u vožnju 
Kupio sam i handlebar držač za mobilni, prilično robustan(malo i glomazan), zgodna stvar i za GPS, i za Sportstracker, muziku... Ponovo podesio brzinomer, još malo na servis da odem da se pretrese i da se skine nožica
Možda ću menjati i bužire, ali planiram postepeni apgrejd cele opreme na bajsu, jer je ovo sve neki low end Shimano, ako je uopšte bilo šta osim derailera Šimano.
Da li je problem što zadnji set zupčanika malo krivuda kada se kotrlja bez okretanja pedala, i šta je razlog tome? Pretpostavljam jeftina osovina, ram, zupčanici, sveee!

Kupio sam i handlebar držač za mobilni, prilično robustan(malo i glomazan), zgodna stvar i za GPS, i za Sportstracker, muziku... Ponovo podesio brzinomer, još malo na servis da odem da se pretrese i da se skine nožica

Možda ću menjati i bužire, ali planiram postepeni apgrejd cele opreme na bajsu, jer je ovo sve neki low end Shimano, ako je uopšte bilo šta osim derailera Šimano.
Da li je problem što zadnji set zupčanika malo krivuda kada se kotrlja bez okretanja pedala, i šta je razlog tome? Pretpostavljam jeftina osovina, ram, zupčanici, sveee!
Jel moguce da mi se nove plocice potrose posle oko 600-700km voznje prosle sezone, pa sada skripe ili je nesto drugo?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Kriva je osovina, ne diraj nista, teraj nece biti nista!Uroš S. napisao: Da li je problem što zadnji set zupčanika malo krivuda kada se kotrlja bez okretanja pedala, i šta je razlog tome? Pretpostavljam jeftina osovina, ram, zupčanici, sveee!
Dusan@ pa vidi koliko ima "mesa" na plocicama ako vozis disc kocnice. Mozda je potrebno ocistiti disckove!

Evo par slika,

Na slici plocice deluju dosta hrapavo, a ustvari nisu. Proizvodjac BBB.
Tapatalk Post.

Na slici plocice deluju dosta hrapavo, a ustvari nisu. Proizvodjac BBB.
Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.