Imam kondicije da odvozam 30km bez problema prosečnom brzinom 20km/h,starac vujadin napisao:Ako nemaš kondicije nećeš uspeti da odvoziš iz cuga ni jedno ni drugo. Inače, nije Avala takav bauk, sam uspon nije težak kao što može da se misli. Meni je teže da dođem do Avalskog druma, nego da se penjem na Avalu.Captain Slow napisao:I ja ću polako da ubacujem ostale aktivnosti sem bajsa, da me ne smori vožnja.
Je li neko sem Bajkera, vozio Košutnjak i Avalu, baš me zanima koliki je to napor?
Niti imam dobro biciklo, niti kondicije da probam tako nešto.
Košutnjak meni nije posebno inspirativan za vožnju i tamo nema puno bicikista. Inače ima teških kratkih deonica, ali ništa što ne može da se izvuče. Ne volim tamo da vozim jer je put uzak, a automobilisti vole da se zaleću, pa može da bude nezgodno ako se bicikista nalazi u krivini ili na izlasku iz nje jer ga automobilista ne vidi, a prilazi sa većom brzinom i obično seče krivinu, a mesta za izbegavanje baš i nema.
ali me Avala ne privlači iz razloga što em imam krš bajs em bi morao da vozim putem da bi stigao do nje,
a u saobraćaj ne želim da se upuštam, pitao sam čisto informativno

Gledam ovu Bajkerovu tabelu i Zuovo i Pajino pisanje i ne verujem :trljamoci: .
Alal vam vera, znate sve, pravo je zadovoljstvo čitati vaše postove