Ebes mu mater ako to ne bude naslednik

Jel znas mozda za koliko ga je prodao? Pretpostavljam da je svejedno bio u boljem stanju nego 90% ovdasnjihFloyd napisao:Da, tehnicki je. Nasli su mu dosta stvari za zamenu. Kupljen je nov 2001. i sad dobija nasledinkastefanan napisao:Sta je MFK ? Pretpostavljam neki tehnicki i da mu nije lepo radio zadnji pojas ili tako nesto
dag81 napisao:@Laki ti si zaslepljen BMWom i to svi mi ovde znamo na forumu. izvini sto ti ga diram.
@malivuk,
I ja sam vozio do sad 6-7 TDI motora, svi polovni, i ni na jednom nisam menjao zamajc i turbinu. Jel to znaci da ne crkavaju?!
A menjao sam na A4 koji je presao 170k km.
A sa druge strane na A4 nije dirano ni jedno rame za 175k km, a i dalje je utegnut. A ceo net bruji o losim ramenima na Passatima i Audijima.
Kada meni ljudi sto se razumeju, prate, i vole BMW kazu da ne bi uzeli POLOVAN sa 150-200k km, to vervoatno ima neku tezinu.
A za radilicu znam 3 primera od poznanika, dvojica uzela polovne od 4-5 godina i pise menjan motor(uvezena auta i odradjeno u ovlascenom). Jedna 5ica 2008. na 140 k km, drugi trojka 2007. na 170k km. Trecem je pukla na zalost, pa je on kesirao. A i sa foruma sto mogu da se setim da je bilo skoro, isto pukla radilica, a mislio da je remenica 318d e46 CR.
No da se ne raspravljamo, ko cita Lakija moze svasta da pomisli o BMWu, kako je to jednostavno savrsenstvo i najbolje nesto sto postoji.
Ja bih vozio F10 2.0d npr. pa i 2.0d ali sa malom km, ne mislim da je BMW los auto i uopste nije iskljuceno da cu ga jednog dana kupiti. Tj. bar ove novije modele od 2010+, stariji su mi shit trenutno tj. zastareli.
Zao mi je sto nisam slikao 3 BMWa pre 2 godine na Bubnju. A inace sam saznao za problem od decka sto vozi ceo zivot BMWe pa je upucen, kada sam ja razmisljao o petici 2.0 benzincu pre 6-7 godina. I onda se samo nastvaljalo sa prenetim iskustvima za te benzince.
P.S. Ti vozis nov auto pa ti je kao cudno sve to, i ja to sa jedne strane razumem. Ali isto tako razumem i da nisi upucen, a i da korisnici ovog foruma uglavnom imaju mogucnosti da kupe BMW sa 200+ k km, a tu je BMW losiji izbor od Merca i Audija npr. sto se vidi i po ceni starijih vozila koji su realnost.
Upravo...Laki021 napisao:Fora je da je to kod nas probran skart a ne da ti motori imaju problem.