kod mene je 2l razlika, 2.0 dizel
grujicd napisao:Očigledno sam prestar za divljanje, pošto nema teoretske šanse da na istoj deonici napravim 5l razlike sa CR-V-om. U stvari jedini način da mi potrošnja sa 9-10 skoči na 14-15 je da uletim u gužvu u kojoj mi treba 20min za kilometar. Ili da vozim po kilometar zimi, uvek sa hladnim automobilom.
Pazi, ne tvrdim da ne može da srkne 5l više, samo da meni to ne uspeva.
Uff,nisi ni svestan koliko gresisgrujicd napisao:Ok na Navaku da skrne više, ali što se grada tiče najveće divljanje u smislu potrošnje je kad kruziraš od kafića do kafića 10 na sat. I onda se posle puvaš kako si ga gazio da troši 15![]()
Šalu na stranu, već sam pisao pre par dana, divljaš do 50-60km/h, pa i da odeš još malo više to sve traje 5 sekundi, i onda šta? Ili je neko ispred tebe, ili je semafor, ili je kamera... Teško je divljati po Beogradu, bar preko dana. Mnogo je lakše upasti u gužvu i tako spržiti gorivo.
Ne slazem se,ja sam sa 156 1.9jtd u gradu uspeo da nabijem oko 10,mozda i preko (ne znam tacno jer board komp nije radio,ali znam da sam sam sipao po 1000 kad upali rezervu i koliko sam se vozio za te pare,pa poredeci sa mojim stilom koji ima oko 6l potrosnju na istim relacijama) a ljudi obicno sa tim motorom imaju oko 6.5-7 potrosnju . Ali to je bilo bas gazenje kao da je tudj,sto u sustini i jeste bionidza napisao:Manja je amplituda potrošnje dizela. Može da se šeta do litar gore dole, zavisi koliko je teška noga. Meni konvergira ka 6.5, mešano pun gas i štednja. Kad bih samo gazio bilo bi 7 i kusur, dok kada bih štedeo samo, sigurno ispod 6.
Tapatalk Pro