Sto se tice meraca, probaj da ga resetujes tako sto ces prebaciti na prosecnu potrosnju goriva i drzi par sekundi ono dugme koje je ugradjeno bas na kontrolnoj tabli (kao kada hoces da resetujes kilometrazu). Ako i tada ostane na -- nisam siguran ali valjda treba prvo da predjes odredjeni broj kilometara kako bi komp mogao da radi dalje kalkulacije za te kilometraze i potrosnje. Ja na to ni ne obracam paznju jer ugradnjom plina samo resetujem kilometrazu koja mi sluzi kao prikaz koliko sam presao tj. koliko mi je preostalo do sledeceg punjenja (premda ga uvek praznim do kraja, pa kad zapisti odem na pumpu).
Sto se tice obrtaja, ne mogu da se setim kako je kod mene, ali mislim da mi na 4k rpm ide izmedju 130-140, videcu danas ako budem pravac negde pa da ti javim.
Btw, Kolika ti je boca za plin? Vidim da si naveo da predjes 500km sa rezervoarom. Meni je tocak boca 53l (relano staje oko 50l) i predjem 400km (u tu kilometrazu uracunat je i put koji se vozi na benzin), sto mu dodje oko 14l plina. Meni je uglavnom gradska voznja, nekada malo ostrije vozim (jbg NS pa imamo bulevare ko autoban

). Prilikom ugradnje plina trosio mi je mozda oko 1-2l manje, ali sam jedom igrom slucaja skontao da je glavni ventil bio malo zavrnut (tako mi majstor bio podesio prilikom ugradnje), medjutim ja ga odvrnuo do kraja, auto je dobio na snazi i vredi svaki dodatni litar povecane potrosnje tng-a