Nema frke nikakve
Tapatalk
Ma, jok.Xepoj87 napisao:A ti imas problem da se ugojis,pa cepas taj sejk?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Za ovaj "Džeki Čenov" sklek iz skoka pouzdano znam da može da se poljubi patos ako imate slabe ruke...Scuderia napisao:Ja cu ubaciti 2-3x nedeljno ovako nesto po 20min posto mi traka nije dostupna
https://www.youtube.com/watch?v=QCqWeAL2xb4
Verovali ili ne, pijana noć čini da žene unesu više od 5725 kalorija, a muškarci oko 6940, što je tri puta više od preporučenog dnevnog unosa. Pise na B92.Uroš S. napisao:Da bi se ugojio 4kg za 3 dana, moraš da napraviš kalorijski suficit od 36.000 kalorija, i to pod pretpostavkom da je organizam 100% efikasan sistem. Kalorijski RDA odraslog muškarca je reda 2500 kalorija po danu, znači moraš da preteraš 36000+7500 kalorija za tri dana, nemoguće, biće da je bar 85% toga voda koja je tu ostala kao posledica povećanog unosa soli i ne trošenja iste, a ona zadržava vodu u telu.
Ljudima koji su skloni gojenju, sto je vecina ljudi koji prebace 35-40 godina, gojenje ide kao od sale...Delija napisao:Ne funkcionise organizam tako ni pod razno. Da je tako svaka mrsava osoba bi mogla da se natovi na brzaka - bar bi salo nabacila