'Ajde ne zezajte čoveka, verovatno nije slikano pod idealno pravim uglom, pa vam se čini da je točak pobegao ulevo.
Inače, meni su krajevi sajli zaglavljeni iza kraka kočnice, ali sam mislio da to ne treba tako, pa sam baš hteo da ih skratim.
-------
Da dodam nešto u vezi sa onim o čemu smo pričali pre neki dan - ravan vs. trkački volan, šamaraljke ili neki drugi menjači, itd. Setio sam se da trkačke kočnice i MTB kantileveri moraju da vuku manje sajle, ali većim momentom (i tako je podešena poluga u ručici) u odnosu na v-brake. Ko je pokušao da koristi v-brake u kombinaciji sa ručicama za cantilevere, zna o čemu pričam - paknovi moraju prići na delić milimetra od točka, a kočenje je izuzetno naglo i jako (ako se pretera sa pritiskanjem ručica, posle pritezanja paknova uz točak, kreće da se širi ram - toliko je veliki moment sile u pitanju (bar na mom starom CrMo sa neprofilisanim cevima).
Dakle, ko hoće v-brake, mora odustati od šamaraljki. Pitanje je da li uopšte može da se zadrži drop-bar volan, a montiraju neke v-brake ručice. Sve u svemu, ono što ste vi uradili (ravan volan + MTB ručice menjača i kočnica) je najpametnije rešenje.