Ako felne planiraš da zadrziš barem do zime kupuj 275
Ako felne planiraš da prodaš za 2 nedelje uzmo 255

ja ti savetujem da više ništa ne diraš na autu i da ostaviš ove felne jer su teški raritet

nidza napisao:Problem u glavi. Kod nas se i dalje kupuju kola da budu bolja od komšijinih, a ne zbog sebe, svog zadovoljstva i bezbednosti.
7.5 sirina felne u incima to dodje negde oko 190mm po naski,a 8 inca dodje oko 203.8mm.nidza napisao:Problem u glavi. Kod nas se i dalje kupuju kola da budu bolja od komšijinih, a ne zbog sebe, svog zadovoljstva i bezbednosti.ivancho napisao:Samo da se ubacim i kazem da sam na mnogo boljim automobilima vidjao da ljudi stavljaju polovne gume, tako mislim da oni ne razmisljaju bas previse o kvalitetu
J označava profil zida, a broj ispred njega je širina. Valjda taj broj plus offset su ukupna širina. Imaš J, JJ, H... razne filozofije.
J je najčešći.
Npr 225 je 7.5, 235 je 8. Ja imam 235 na 7.5 i estetski i funkcionalno bi bilo bolje da je 8 širina.
Tapatalk Pro
Pa ni ja ne razumem kad neko kaze "cepam ga... uzivam u prednostima visokoturaznog atmosferca" a onda napise da mu trosi manje od dizela.Dusan napisao:nidza napisao:Problem u glavi. Kod nas se i dalje kupuju kola da budu bolja od komšijinih, a ne zbog sebe, svog zadovoljstva i bezbednosti.![]()
Ja ne razumem kad neko kaze ''najvaznije mi je kako izgleda, manje mi je vazno kako ide''.
Nemam pojma o cemu pricas. Ako mozes pojasni.Floyd napisao:Pa ni ja ne razumem kad neko kaze "cepam ga... uzivam u prednostima visokoturaznog atmosferca" a onda napise da mu trosi manje od dizela.
Da, kupio na mesec dana, jer sam isekao nove gume, mesec dana stare, a nisam hteo caletu da trazim nove.ADrei napisao:ti prozivas mene sto kupujem Barum a u drugoj temi pises kako si kupovao polovne zimske gume![]()
vracamo se opet po 10x na istu pricu, vec sam napisao da ne primecujem nikkakvu razliku izmedju baruma vs premium, osim sto se npr PS3 mnogo brze trosi...
prosle godine u coning dosao novi A8 4.2TDI i kupio 4 Barum gume, ako su njemu sa 350ps dobre bice dobre i meni na duplo slabijem autu...
Opusteno, nisam mislio na tebe... ima dosta "petrolhead-ova" kojima jaki benzinci trose 5-6l.Dusan napisao:Nemam pojma o cemu pricas. Ako mozes pojasni.Floyd napisao:Pa ni ja ne razumem kad neko kaze "cepam ga... uzivam u prednostima visokoturaznog atmosferca" a onda napise da mu trosi manje od dizela.
Sve jedno je da li je dizel ili benzinac u pitanju. Nikad nisam razumeo ljude kojima je izgled i poziranje ispred performansi i upotrebljivosti automobila.Floyd napisao: Opusteno, nisam mislio na tebe... ima dosta "petrolhead-ova" kojima jaki benzinci trose 5-6l.
Kako ti ne razumes ljude kojima nije bitna snaga tako i ja ne razumem one kojima kao nije bitna potrosnja a postizu manju nego sto fabrika deklarise.