Moji utisci oko auta:
-tepisoni ce moci da se srede
-filc zvucna(termo) izolacija ispod tepiha je strulila, to je novo jeftino
-sedista ce ici u djubre, ili neka teska hemija, mada i to ima jeftio da se uzme, moze i od Alfe 147

, ako se pokrene
-enterijer ce biti relativno lako vracen u prethodno stanje, uz manje sredjivanej bice tu i tamo poneka zabica za zamenu,
-EKU, otvorili smo ga izvadili vodu, iako je bio vrhunski zadihtovan(deluje zdravo), mada vidi se trag varnioce na jednom od vodova, verovatno ej to bio neki stalni plus
-aku za kantu
-mehanika kocnice, trap i slicno, to je zdravo uz zamenu kocione tecnosti
-motor, trebalo je da vidite kako siklja voda iz cilindara, bukvalno gejzir, kad smo pokrenuli motor preko gurke
-ulje u motoru ima 1l vode u sebi, ne znam gde to dobacuje, ipak bi pothitno trebalo izvuci tu vodu, ne znam da li dohvata lanac, ili je sve samo u karteru
-rashladna tecnost bez problema
-interkuler litar vode u njemu, ispraznjeno, ne znam da li turbo moze da pravi problem
-sat mozda ce da radi, verovatno ce trebati novi
razni elektromotori, obicno prezive poplavu, ali ne sme da ostanu da se speknu, mora podhitno da se to stavi u pogon.(mi smo probali da anlasujemo sa drugim acu, ali sve je mrtvo)
-servo, tu ce verovatno biti otkaz, mada ko zna mozda moze da se ociste potenciometri i senzori
-verovatno ce brdo sitnije elektornike proraditi, ali dosta i nece...
-skinuli farove, branik, oprali, bice malo musavi ali upotrbljivi
Moje vidjene stvari, mora pothitno da se izbaci sadrzaj diferencija, ulje, i da se pousa pokretanje motora
Ako to upali, vredi ozbiljno nastaviti sa reparacijom
Kriticna je rad na motoru da ne bi spekli anlaser i alternator, valjao vi nam par paklenih dana, i da se pokusa pokretanje motora, nije lose ni pogurati ga dok je u brzini svaki dan, da cilindri ne zaribaju.
Sa pokretanjem motora, bi mozda mogla da se sagleda visina troskova, i dalje varijante, sto se sedista tice ja koliko znam stof moze da se skine, pa da ostanu sundjeri.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.