Bre Bax pa tamo na placu ima toliko rashodovanih vozila. Naćićemo valjda jedno sedište.
Ja cu ti napisati gde ima, okvirno koliko kosta(lo) a ti ili bilo ko mozes da kupis, proveris..
Sve je legalno, u radnji, fiskalni racun.
Ne mora iskljucivo bas to ali sa ovim imam iskustva pa znam koji su efekti.
Sprej za deoksidizaciju
"Kontakt 60" proizvodjac CRC Industries Europe BVBA, Belgija
Prodavnica kelco.rs kod Cvetkove pijace. 0.1 litar 492.76 din
Treba nam 2 ili 3 komada. Ako imaju vece pakovanje ispadne jeftinije.
Sprej bakarni, proizvodjac Motip, ima ga Uradi Sam Nova Galenika, Novi Beograd , 1 komad
Sprej bela mast sa PTFE (Weissesfett mit PTFE), razni proizvodjaci, Griffon mi se najbolje pokazao.
Ima neki slican u Uradi Sam, ovaj ne znam gde sam uzeo a obrisala se nalepnica.
1 komad, dosta je gust sprej malo se trosi
Kociona tecnost DOT4 bilo koja, NISOTEC je ok, na bilo kojoj pumpi. Treba nam zbog ispiranja 3kom po 1/2 litre ili 6kom po 0.25.
Radi zastite od vlage, za brave, sarke, sajle i slicno silikon sprej, bilo koji moze Motip, ima Uradi Sam 1 komad
Ovi Motip sprejevi su oko 500-600 dinara komad.
Diht masa FT101, kartusa 300ml, proizvodjac Henkel, oko 700 dinara, ima Metro, Uradi Sam, po farbarama. Bitan je datum proizvodnje, ne starije od 6 meseci.
Mislim da je to sve.
Pozdrav
Cevasta 8 je Herojeva i trebalo bi da bude negde u njegovim kutijama sa alatom. Proveriću da nije zalutala u moj kutiju, al sam siguran da nije. Kaži šta ti treba od alata pa ću doturiti. Trebaće vam verovatno i Karcher. Da li će vam trebati ex Rakhilova, a sada mojaBax napisao:Kasno je to, mora ekipa da ode sutra(prekosutra) da izbaci ulje, posle posla.
Pajo, valjdace nam tvoj alat,ako odemo, bar one male cevaste 8ice.