Potopljeni Punto - povratak u život

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Potopljeni Punto - povratak u život

Post od Paja »

Koliko kapiram ovo je jedan od detalja koji je promenjen u odnosu na manual. Izgleda da je lako otvoriti rezervoar. Samo se skine beli poklopac kojem je moguće prići.
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Potopljeni Punto - povratak u život

Post od Saša »

Sad sam pogledao u uputstvo koje sam dobio sa Puntom: 14 godina je rok trajanja pirotehničkog naboja i 10 godina za njegove kontakte. Posle toga ide zamena, ali ne piše čega, da li samo patrone ili celog jastuka.
Punto za naše tržište je imao ABS u najvišem paketu opreme (Emotion ABS), no Sh@rancetov je Dynamic A/C pa ga nema.

@Paja

Taj beli poklopac je u stvari pumpa za gorivo.

TT
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Dok citam postove i diskusiju, dogovore o delovima, alatu i nacinu rada, u glavi mi samo jedna pesma ide.

http://youtu.be/9nfHetknnaY
Slika
Korisnikov avatar
Johnny Steam
Reactions:
Pridružio se: 21 Apr 2012, 00:02

Post od Johnny Steam »

Ljudi izvinjavam se, ali ja sam u radnji po ceo dan i samo ovako uvece sam na forumu, na kratko, pa nemam snage da citam i pratim sve po redu...
Ako vam zatreba bilo sta od mene, mimo vec dogovorenog, ili me zvrcnite ili samo link na pp. tnx :)

Cekam enterijer ;) :bravo:
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Ljudi šta reći za ovakav gest. Hvala svima na velikoj pomoći i trudu. Čuo sam se danas sa Pajom i što se mene tiče apsolutno se slažem sa svime kako odlučite. Auto je ionako uništen kakav god ishod da bude šta je tu je. Čitajući temu i koliko truda ulažete neznam šta reći kakab god ishod da bude i pozotivan i negativan verujte da mi je drago kad čitam koliko pokušavate da mi pomognete. Ne mogu aktivno da se ukčjučim u temu do 1. juna jer nemam više mb na telefonu. Sad sam na relaciji BG-Leskovac(Kolubarski), a verovatno ovih dana očekujem i povratak za Obrenovac čekam da puste tehničku vodu da počnem da sređujem kuću. Imam Pajin i Trojketov broj pa ću komunicirati sa njima preko moba. Sad kod burazera pa sam nakačen na njegov net.

TT
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

paja napisao:Koliko kapiram ovo je jedan od detalja koji je promenjen u odnosu na manual. Izgleda da je lako otvoriti rezervoar. Samo se skine beli poklopac kojem je moguće prići.
Slika
Ovo izgleda ko klasična potapajuća pumpa, samo se otkače konektori i odvrne se cela pumpa, za to treba čekić i nešto kao dleto samo tupo da ne ubije plastiku.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Sh@rance napisao:Ljudi šta reći za ovakav gest. Hvala svima na velikoj pomoći i trudu. Čuo sam se danas sa Pajom i što se mene tiče apsolutno se slažem sa svime kako odlučite. Auto je ionako uništen kakav god ishod da bude šta je tu je. Čitajući temu i koliko truda ulažete neznam šta reći kakab god ishod da bude i pozotivan i negativan verujte da mi je drago kad čitam koliko pokušavate da mi pomognete. Ne mogu aktivno da se ukčjučim u temu do 1. juna jer nemam više mb na telefonu. Sad sam na relaciji BG-Leskovac(Kolubarski), a verovatno ovih dana očekujem i povratak za Obrenovac čekam da puste tehničku vodu da počnem da sređujem kuću. Imam Pajin i Trojketov broj pa ću komunicirati sa njima preko moba. Sad kod burazera pa sam nakačen na njegov net.

TT
Na kojoj si mrezi? Jel postoji opcija uplacivanja dodatnih MB? To je najmanje sto mozemo da ucinimo ako je uopste moguce u tvojoj tarifi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Dobra ideja. Sh@rance je na 064 mreži, dakle MTS, no ne znam da li oni imaju tu opciju kod postpaida. Telenor ima, to znam.

Edit: imaju, http://www.mts.telekom.rs/index.php/tar ... i.908.html , no kako se to uplaćuje nekom?
Poslednja izmena od Saša u 26 Maj 2014, 21:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Ovo je moj broj ali se vodi na firmu imam 1GB ali sam potrošio sve. Ima opcija dokupi MB ali to ne radi kod mene verovatno zato što se vodi broj na firmu pa iskljičili.

TT
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ako je firmin broj onda ne može ništa da se doda/uradi bez ovlašćenja na memorandumu sa potpisom odgovornog lica i pečatom firme... Nemaš neki drugi broj?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ma bolje da ne gleda. Srčka će ga strefiti. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

@Paja

I to što kažeš... :D

Kupio sam večeras ovaj contact cleaner sprej da malo štrcnem na jedno mesto kod svog Punta (prekidaju mi visokotonci u vratima i stalno pizdim zbog toga) pa da ga onda donesem da ga potrošimo na Sh@arancetov auto.... Proizvod je američke firme "Abro" (ne znam ni valja li čemu, piše i da je "made in USA"?), pa ako je nekom zgodno (usput) da sutra svrati do mene na posao na NBGD i pokupi ga... Ako ne - doneću ga za vikend. Mogu kupiti još koji, ili koliko već treba.

Slika

Mnogo je jeftiniji ovde gde sam ga našao nego onaj koji je Ljubitelj predložio (košta samo 280 dinara, 163 gr), valjda nije loš... Meni inače nije pomogao, izgleda da nije stvar u kontaktima na plejeru odnosno konektoru koje sam poprskao, nego negde na konektorima visokotonaca. Moraću to skidati.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Saša napisao:Mnogo je jeftiniji ovde gde sam ga našao nego onaj koji je Ljubitelj predložio (košta samo 280 dinara, 163 gr), valjda nije loš... Meni inače nije pomogao,
Jeftin je, a i ne radi!!! :kezo: :kezo: :kezo:

Kako Ljubitelj kaže. Ako kaže da kupim ja ću sutra kupiti u Kelcu onaj koji je napisao.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

:kezo:

O.K, kako drug Ljubitelj kaže. :D
botr
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 19:10

Post od botr »

Koliko para toliko muzike, sto se tice abro proizvoda.

Posto ste rasturili enterijer, i oprali sta se moglo oprati, ja vam ne mogu pomoci, posto to jedino znam da uradim kod ovakvih situacija.
Odgovori