Potopljeni Punto - povratak u život
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Potopljeni Punto - povratak u život
Biće vikend samo da se odredi da li subota ili nedelja. U subotu bi trebalo da je skup, pa ako ste za, možemo da skup prebacimo tamo i pomerimo vreme na ranije.
Nov ali stiže u nedelju popodne, javio mi se dzoni, tako da ćemo i taj deo rešiti.
Bitno je da se osmisli neki plan i da se držimo toga, jer varijanta da dođe nas 10-15 tamo i svako nešto radi neće valjati.
Tapatalk with Desire 500
Nov ali stiže u nedelju popodne, javio mi se dzoni, tako da ćemo i taj deo rešiti.
Bitno je da se osmisli neki plan i da se držimo toga, jer varijanta da dođe nas 10-15 tamo i svako nešto radi neće valjati.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nešto ti se izgubilo od posta u kucanju...trojanac napisao:Nov ali stiže u nedelju popodne, javio mi se dzoni, tako da ćemo i taj deo rešiti.

Akumulator je u pitanju.
Trojke zar skup nije sledeći vikend?
Trojke zar skup nije sledeći vikend?
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Bolje se organizujte po 3-4voro da odradi 2-3 sata pa da ih zameni druga 3-4 forumasa nego da dodje 10tor a troje da radi sve vreme a ostali da daju moralnu podrsku. Ja na zalost putujem u nedelju pa necu biti desetak dana a u subotu radim popodne tako da imam jako malo vremena da bih mogao da odvojim. Trojke svrati do mene po prsten, na poslu sam do 14h.

U sledeću subotu mesečni skup, a 15. okupljanje.paja napisao:Trojke zar skup nije sledeći vikend?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mehanički nema ništa veliko da se radi. Treba zameniti ulje u menjaču i kočnicama, a to može da čeka. Vraćanje pumpe goriva i po neke šelne ne računam u ozbiljan posao.
Prioritet je vraćanje table. Sale je izrazio želju da skine ceo deo za klimatizaciju tako da je to apsolutni prioritet. Trojke vidi sa njim kad mu odgovara.
Kad on to skine na nama je da ošistimo sve redom i zamenimo filc na požarnom zidu. Kad se klimatizacija vrati treba biti spreman za vraćanje teble jer je to uslov za pokušaj paljenja.
Dakle postoje dva prioriteta - Sale i prevoz delova kod Džonija.
Prioritet je vraćanje table. Sale je izrazio želju da skine ceo deo za klimatizaciju tako da je to apsolutni prioritet. Trojke vidi sa njim kad mu odgovara.
Kad on to skine na nama je da ošistimo sve redom i zamenimo filc na požarnom zidu. Kad se klimatizacija vrati treba biti spreman za vraćanje teble jer je to uslov za pokušaj paljenja.
Dakle postoje dva prioriteta - Sale i prevoz delova kod Džonija.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Jeste, pobrkao sam ja loncice oko skupa.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio, izglednija je nedelja za nastavak radova nego sutra?
Posetite www.garaza.rs !
U kočnice i menjač je teško ušlo išta od vode i mulja. Kvačilo je moguće u problemu i puno đubreta još uvek. Ne znam da li ima otvor na zvonu kao kod jugića?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Kuda sve voda moze da udje u rezervoar i u karter?
U motor moze da udje preko usisne grane recimo, ali kako sidje do kartera, pored klipova? Moze li kroz iber lauf?
A tek u rezervoar mi nije jasno kako udje?
U motor moze da udje preko usisne grane recimo, ali kako sidje do kartera, pored klipova? Moze li kroz iber lauf?
A tek u rezervoar mi nije jasno kako udje?

Ljudi da li vam pada na pamet da nam nešto sigurno treba od delova osim tapacira vrata, a da je ok da se nabavi polovno?
Rezervoar ima odušak.
Rezervoar ima odušak.
Na dizelu je uglavnom pod pritiskom, mada nisam siguran da li je podpritisak ili natpritisak.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U rezervoar je mogla voda da udje i kroz otvor za gorivo pretpostavljam sve iako ima klapnu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ako je pod pritiskom nije moglo. Svi dizelaši koje vozim imaju rezervoar pod pritiskom. Oseti se obavezno kad se otvori čep.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Oseti se jer otvoriš čep na pumpi neposredno nakon gašenja motora. Teško da ima pritiska dok stoji parkiran neko vreme.