ne bih ga ni ja pogledao...
nazalost kod nas vecina proveren auto nece da plate vise tako da me bas briga, kad ga budem menjao imace 5-6god tako da svejedno necu dobiti 2-3k vise na osnovu servisne koliko bih dao na odrzavanje u ovlascenom
generalno, u srbiji bih kupio samo auto koji je kupljen ovde nov i od prvog vlasnika, iz uvoza nikako...
Poslednja izmena od ADrei u 02 Jun 2014, 11:50, izmenjeno 1 put ukupno.
nisam verovao da odrzavanje u ovlascenom moze da bude i minus
drug prodavao A6 3.0TDI, prvi vlasnik, kupljen nov u srb, 240.000km presao... bio je bas povoljan i dodje lik da ga vidi, svideo mu se, kad je video da ima celu servisnu kaze da ga ne interesuje, posto ne moze da vrati km i da ga preproda (ima ga u sistemu) covek je samo zbog toga odustao od auta...
Lik kaže da je nasledio, vlasnik umro posle 344 km
Završen postupak oko nasleđivanja, verovatno će moći cena još niže. Registrovan do avgusta, garancija još više od 6 godina.
Oprema je dobra, motor taman.
Prodat. Dobre ponude odu jako brzo, ono što je mesecima u oglasima nije bez razloga tu - ili je previsoka cena, ili nešto nije kako treba...
Delija napisao:Mozda sam ja nerealan u ocekivanjima, ali si mozda i ti malo nerealan s druge strane oko vrednosti polovnog auta (razumem i "ostrascenost" oko ovog konkretnog primerka)... Sto je auto skuplji, to mu i cena vise "trpi" starenjem... Jbg... A ovde nije rec o salonskom/test vozilu sa premium selection sertifikatom, vec o privatnom automobilu. Ne kazem - mozda je stvarno u perfektnom stanju, ali je opet preskup i nema trika da dobije tu cifru.
Za ~7k evra se dobija od opreme sport paket (17" alu felne, sportska sedista, sport detalji...), automatski menjac, comfort paket (bi-xenon svetla, servotronik, 2-zonski klima uredjaj), tempomat. Meni ne trebaju stvari poput sibera, pogona na sva 4 tocka, koznih sedista sa elektronskim podesavanjem i slicnih stvari... Ovo sto sam naveo mi savrseno odgovara i to je vrlo daleko od "skoro nista od opreme".
Ne razumem te stvarno
Ja ti lepo kazem da mi nadjes slican model za sumu koju si dobio uz pomoc tvoje formule a ti mi na to odgovaras kako za manje love mozes da uzmes ono sto tebi treba od opreme i sta ti sve ne treba... jos i mene prozivas za neku ostrascenost. Nit vozim 328i sa M paketom, nit znam koje su cene u Srbiji, nit me zanima ali nazivati lika umobolnikom zato sto se zaneo pa hoce 10% vecu cenu od realne je malo bzv
Pritom, cini mi se da mistifikujes "premium selection" sertifikat. Kad bi ga ovaj lik prodao Delti i oni bi mu klepili taj sertifikat samo sto bi se u tom slucaju ugradili i kod njega i kod sledeceg kupca... u ovom slucaju s obzirom da je malo preterao sa cenom, ugradili bi se samo kod njega ali ga ni oni ne bi dali ispod 40k.
lik stalno menja automobile, pre ovoga je vozio 525d prethodne gen., zena seriju 1 pa x1 *18d, za ove bemve fanove na forumu su objasnili fanatizam za neku marku, ali su opet realni u mnogim stavovima vezanim za istu
kad ga sretnem pitacu ga zasto ga prodaje ako ti znaci, mada to nece biti skoro posto sam nekoliko nedelja na godisnjem
prethodna serija 5 je kod drugog kolege, presla nesto preko 200k km, i dalje sluzi dobro. ljudi bas paze na automobile...
Ja pricam jedno, ti okreces na nesto drugo. Ko intervju sa Veljom Ilicem...
Tvrdim da ne vredi te pare i to je to - mozemo samo da se slozimo da se oko ove teme ne slazemo i gotovo
I ne secam se da sam rekao da je "umobolnik" - tu si se malcice zeznuo - nemam razloga da vredjam bilo koga - svako ima pravo da ceni svoju robu koliko zeli, a da li ce te pare dobiti ili ne to je neka druga prica.
BTW, sam si ga nasao za manju cifru + to sto nema bas bas takav 328i (ocigledno se prodaju daleko manje od 320d) ne znaci da nije uporediv sa 320d sa istom opremom - kao sto rekoh 328i je za nesto malo jace od 1000 evra skuplji od 320d tako da imas mobile.de sa gomilom slicnih primeraka za osetno manje para.
328i bi ti do Srbiji izasao 35k a u odnosu na onaj nema automatik, pro navigaciju, hifi ozvucenje i xdrive... to je ono iz glave jer ne mogu da poredim zato sto ga primerak o kom raspravljamo vise nema u oglasima.
Drugi 320d ima 70k km... iskreno i ja bih moj dao za tu lovu posle te kilometraze.
Prvi prodaje turcin i nema nista osim M paketa.
Ni jedan od njih nije "premium selection".