Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Re: Zanimljivi oglasi

Post od ADrei »

ne bih ga ni ja pogledao...
nazalost kod nas vecina proveren auto nece da plate vise tako da me bas briga, kad ga budem menjao imace 5-6god tako da svejedno necu dobiti 2-3k vise na osnovu servisne koliko bih dao na odrzavanje u ovlascenom :)

generalno, u srbiji bih kupio samo auto koji je kupljen ovde nov i od prvog vlasnika, iz uvoza nikako...
Poslednja izmena od ADrei u 02 Jun 2014, 11:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

I oko toga se apsolutno slazem! :plusone:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

nisam verovao da odrzavanje u ovlascenom moze da bude i minus :kuku:
drug prodavao A6 3.0TDI, prvi vlasnik, kupljen nov u srb, 240.000km presao... bio je bas povoljan i dodje lik da ga vidi, svideo mu se, kad je video da ima celu servisnu kaze da ga ne interesuje, posto ne moze da vrati km i da ga preproda (ima ga u sistemu) :kezo: :kezo: covek je samo zbog toga odustao od auta...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Pa u sustini ti ne bi kupio svoj auto od sebe ? Da si na mestu kupca,to hocu da kazem

Sent from my Lumia Tapatalk
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

ADrei napisao:
u srbiji bih kupio samo auto koji je kupljen ovde nov i od prvog vlasnika, iz uvoza nikako...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Znaci ne bi kupio svoj auto :rofl:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Nebi ni ja moj :loool:

Kupis brutalnog Pola 2009. za pare koje vredi Cross (realno...) :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

jocas napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... rtage_crd/
Slika

Lik kaže da je nasledio, vlasnik umro posle 344 km :kuku:
Završen postupak oko nasleđivanja, verovatno će moći cena još niže. Registrovan do avgusta, garancija još više od 6 godina.
Oprema je dobra, motor taman.
Prodat. Dobre ponude odu jako brzo, ono što je mesecima u oglasima nije bez razloga tu - ili je previsoka cena, ili nešto nije kako treba...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Delija napisao:Mozda sam ja nerealan u ocekivanjima, ali si mozda i ti malo nerealan s druge strane oko vrednosti polovnog auta (razumem i "ostrascenost" :) oko ovog konkretnog primerka)... Sto je auto skuplji, to mu i cena vise "trpi" starenjem... Jbg... A ovde nije rec o salonskom/test vozilu sa premium selection sertifikatom, vec o privatnom automobilu. Ne kazem - mozda je stvarno u perfektnom stanju, ali je opet preskup i nema trika da dobije tu cifru.

Za ~7k evra se dobija od opreme sport paket (17" alu felne, sportska sedista, sport detalji...), automatski menjac, comfort paket (bi-xenon svetla, servotronik, 2-zonski klima uredjaj), tempomat. Meni ne trebaju stvari poput sibera, pogona na sva 4 tocka, koznih sedista sa elektronskim podesavanjem i slicnih stvari... Ovo sto sam naveo mi savrseno odgovara i to je vrlo daleko od "skoro nista od opreme".
Ne razumem te stvarno :pardon:
Ja ti lepo kazem da mi nadjes slican model za sumu koju si dobio uz pomoc tvoje formule a ti mi na to odgovaras kako za manje love mozes da uzmes ono sto tebi treba od opreme i sta ti sve ne treba... jos i mene prozivas za neku ostrascenost. Nit vozim 328i sa M paketom, nit znam koje su cene u Srbiji, nit me zanima ali nazivati lika umobolnikom zato sto se zaneo pa hoce 10% vecu cenu od realne je malo bzv ;)

Pritom, cini mi se da mistifikujes "premium selection" sertifikat. Kad bi ga ovaj lik prodao Delti i oni bi mu klepili taj sertifikat samo sto bi se u tom slucaju ugradili i kod njega i kod sledeceg kupca... u ovom slucaju s obzirom da je malo preterao sa cenom, ugradili bi se samo kod njega ali ga ni oni ne bi dali ispod 40k.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Delija napisao:
dragan napisao:
Delija napisao:
Recimo:
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 0_m_paket/
E sad, ne znam da li je sve ok sa tim autom, ali posto je na lizingu verovatno i jeste...
ovaj auto vozi kolega, bas je u dobrom stanju...
A zasto se prodaje? Deluje mi bas extra!
lik stalno menja automobile, pre ovoga je vozio 525d prethodne gen., zena seriju 1 pa x1 *18d, za ove bemve fanove na forumu su objasnili fanatizam za neku marku, ali su opet realni u mnogim stavovima vezanim za istu :kezo:
kad ga sretnem pitacu ga zasto ga prodaje ako ti znaci, mada to nece biti skoro posto sam nekoliko nedelja na godisnjem :mrgreen:
prethodna serija 5 je kod drugog kolege, presla nesto preko 200k km, i dalje sluzi dobro. ljudi bas paze na automobile...
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

dragan napisao:za ove bemve fanove na forumu su objasnili fanatizam za neku marku, ali su opet realni u mnogim stavovima vezanim za istu :kezo:
O fanatizmu prica covek, moderator foruma na kom banuju clanove kad sa Resoa predju na nesto bolje :kezo:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

da, ja sam takav jbg. registruj se tamo da i tebe banujem :kezo:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Hvala na velikodusnoj ponudi ali ne bih :mrgreen:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ja pricam jedno, ti okreces na nesto drugo. Ko intervju sa Veljom Ilicem... :)
Tvrdim da ne vredi te pare i to je to - mozemo samo da se slozimo da se oko ove teme ne slazemo i gotovo :)

I ne secam se da sam rekao da je "umobolnik" - tu si se malcice zeznuo - nemam razloga da vredjam bilo koga - svako ima pravo da ceni svoju robu koliko zeli, a da li ce te pare dobiti ili ne to je neka druga prica.

BTW, sam si ga nasao za manju cifru + to sto nema bas bas takav 328i (ocigledno se prodaju daleko manje od 320d) ne znaci da nije uporediv sa 320d sa istom opremom - kao sto rekoh 328i je za nesto malo jace od 1000 evra skuplji od 320d tako da imas mobile.de sa gomilom slicnih primeraka za osetno manje para.

Za ~30k evra (malo slabija varijanta, ali i dalje M Sport paket):
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ies=Cabrio

328i (nije xi)

Uostalom, evo ga search:
http://suchen.mobile.de/auto/bmw-series ... LSO_EXPORT
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

328i bi ti do Srbiji izasao 35k a u odnosu na onaj nema automatik, pro navigaciju, hifi ozvucenje i xdrive... to je ono iz glave jer ne mogu da poredim zato sto ga primerak o kom raspravljamo vise nema u oglasima.

Drugi 320d ima 70k km... iskreno i ja bih moj dao za tu lovu posle te kilometraze.
Prvi prodaje turcin i nema nista osim M paketa.
Ni jedan od njih nije "premium selection".
Odgovori