Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ne radi svaki model posao, taj Asics, je van konkurencije, probak ih uostalom, ima ih po BG, e sad ne znam bas tacno gde...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koje bre trcanje, to je za sekaperse, samo teretana je za prave muskarce! 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Trcanje je super, meni licno dosadno cak i sa mp3.
Poceo sam da cepam kao pre coca-colu, dodao na to pileca krilca i opet vratio stomak.
Basket i stoni tenis cepam ovo leto pa koliko koleno izdezi ionako moram na operaciju.
Poceo sam da cepam kao pre coca-colu, dodao na to pileca krilca i opet vratio stomak.
Basket i stoni tenis cepam ovo leto pa koliko koleno izdezi ionako moram na operaciju.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
Ko ne voli trcanje moze bicikl, rolere, tenis, fudbal, basket, plivanje.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Za tebe sa tom kilazom su Mizuno wave prophecy 2 najbolje. Jedino sto su ujedno i najskuplje...Wolfy napisao:
Nego,mene interesuje u kakvim vi patikama trcite,tj. koje su najbolje za to?
Mada im je cena pala od kako je izasao prophecy 3, koji je u sustini losija patika.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne vidim neki problem sa tih 100 kila ako znas da trcis. Savrsene su mi za trcanje i (dobre) basketaske patike.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To samo znaci da nikada nisi trcao u dobrim patikama za trcanje.
Patike za trcanje su inace, jedina vrsta obuce, koja je anatomski ispravna.
Patike za basket stete zglobovima, kolenima, pravljene su za bolji grip na parketu, i za bolje drzanje zgloba pri naglim promenama pravca...
Za fudbal su jos gore sto se toga tice.
Kako ne vidis problem sa kilazom, kada decko kaze da ga ima?
Ja se isto ne bih usudio sa 125kg da trcim u bilo kojim, sem patikama za trcanje...
Ti si od onih vezbaca koji ne razmisljaju unapred, o posledicama, vec ceka da problem nastane, pa ga onda resava.
A neki problemi se ne mogu resiti, vec samo spreciti.
Patike za trcanje su inace, jedina vrsta obuce, koja je anatomski ispravna.
Patike za basket stete zglobovima, kolenima, pravljene su za bolji grip na parketu, i za bolje drzanje zgloba pri naglim promenama pravca...
Za fudbal su jos gore sto se toga tice.
Kako ne vidis problem sa kilazom, kada decko kaze da ga ima?
Ja se isto ne bih usudio sa 125kg da trcim u bilo kojim, sem patikama za trcanje...
Ti si od onih vezbaca koji ne razmisljaju unapred, o posledicama, vec ceka da problem nastane, pa ga onda resava.
A neki problemi se ne mogu resiti, vec samo spreciti.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 03 Jun 2014, 16:43, izmenjeno 2 puta ukupno.
Idem sada do Tref sporta,pa cu videti...
Ne znam,ja volim trcanje I to ez slusalica,jednostavno sam sa svojim mislima I sam sebe guram,to mi je super..
A,sto se tice teretane,ne vidim kakve veze ona ima saa trcanjem? Tegovi su anaerobni trening,a trcanje aerobni,2 stvari bez ikakvih dodirnih tacaka
Edit: Apsolutno se slazem s Xepojem.
Ne znam,ja volim trcanje I to ez slusalica,jednostavno sam sa svojim mislima I sam sebe guram,to mi je super..
A,sto se tice teretane,ne vidim kakve veze ona ima saa trcanjem? Tegovi su anaerobni trening,a trcanje aerobni,2 stvari bez ikakvih dodirnih tacaka

Edit: Apsolutno se slazem s Xepojem.

Wolfy, online kupovina cenim da ti je najbolja opcija.
Svakako idem do grada,pa cu pogledati...
A I online ne volim da uzimam patike,zbog broja,jer bukvalno mi je negde 47 malo,a negde 46 komotno...
A I online ne volim da uzimam patike,zbog broja,jer bukvalno mi je negde 47 malo,a negde 46 komotno...
- Delija
- Kontakt:
@Xepoj87
Za razliku od tebe - ja nisam bio samo rekreativac. Trenirao sam i igrao aktivno odbojku godinama, tako da jako dobro znam sta je trcanje (pogotovo u pripremnom periodu) i sta su patike za trcanje
Imao sam vise razlicitih pari patika za razlicite tipove treninga.
Poenta je bila u sledecem - da bi neko napravio zuljeve posle 2 trcanja treba da je zadovoljen jedan od sledecih uslova:
1. to su mu prva 2 trcanja u tim patikama (nisu jos "razgazene")
2. patike su totalni krs
3. ne zna da trci
4. ima bangave noge
Ne postoji peti razlog...
I 100 kg je sasvim normalna kilaza i nikakvo opterecenje za zglobove, tetive i misice ako si ojacao sve delove svog tela iliti ako nisi bildovao samo gornji deo tela kao Johnny Bravo
Danas kao rekreativac ne gruvam samo gornji deo tela, idem na basket bar 2 puta nedeljno, trenutno sam na 97 kg i "lagan" sam kao perce... 
Za razliku od tebe - ja nisam bio samo rekreativac. Trenirao sam i igrao aktivno odbojku godinama, tako da jako dobro znam sta je trcanje (pogotovo u pripremnom periodu) i sta su patike za trcanje

Imao sam vise razlicitih pari patika za razlicite tipove treninga.
Poenta je bila u sledecem - da bi neko napravio zuljeve posle 2 trcanja treba da je zadovoljen jedan od sledecih uslova:
1. to su mu prva 2 trcanja u tim patikama (nisu jos "razgazene")
2. patike su totalni krs
3. ne zna da trci
4. ima bangave noge

Ne postoji peti razlog...
I 100 kg je sasvim normalna kilaza i nikakvo opterecenje za zglobove, tetive i misice ako si ojacao sve delove svog tela iliti ako nisi bildovao samo gornji deo tela kao Johnny Bravo

Poslednja izmena od Delija u 03 Jun 2014, 16:57, izmenjeno 3 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa da,problem je taj sto su patike bile neadekvatne.Sada bas da je neka nauka trcanje,ne znam,ali dobro.Svakako da ne bi postojale patike za trcanje,ukoliko patike za basket bas dobro odgovaraju(iskreno,mislim da su samo cipele losiji izbor od patika za basket
)

Pa to mozda ako si ogranicen iskljucivo svojim iskustvom.
Ja onda ne znam da hodam, jer zuljeve od tezine dobijem svaki put kada hodam duze od 5km, u bilo kojim, sem patikama za trcanje...
Eventualno za basket bi mogle da prodju za setnju, i to je to.
Hodao sam sa 105kg, od velikog mokrog luga, od one Jugopetrol pumpe, do mupa u 29. novembra, nekih 20-ak km, noge, carape, i patike su mi bile krvave.
Patike za basket, i ako ovako udobne, nisu za trcanje, jer su teske, nemaju dobar cushioning, i previse su cvrste, pa ne prate pravilan rad noge.
Treba razmisljati na duze staze. Cak i ako se problemi ne manifestuju u skorijem periodu, manifestovace se kasnije.
Samom svojom izjavom da su patike za basket najbolje za trcanje, si sebe diskreditovao za bilo kakvo ozbiljno znanje, i iskustvo vezano za trcanje.
Trenirao ja dosta vise stvari od tebe, pa nisam znao koja je poenta bas specijalnih patika za trcanje, dok nisam morao da saznam.
Ja onda ne znam da hodam, jer zuljeve od tezine dobijem svaki put kada hodam duze od 5km, u bilo kojim, sem patikama za trcanje...
Eventualno za basket bi mogle da prodju za setnju, i to je to.
Hodao sam sa 105kg, od velikog mokrog luga, od one Jugopetrol pumpe, do mupa u 29. novembra, nekih 20-ak km, noge, carape, i patike su mi bile krvave.
Patike za basket, i ako ovako udobne, nisu za trcanje, jer su teske, nemaju dobar cushioning, i previse su cvrste, pa ne prate pravilan rad noge.
Treba razmisljati na duze staze. Cak i ako se problemi ne manifestuju u skorijem periodu, manifestovace se kasnije.
Samom svojom izjavom da su patike za basket najbolje za trcanje, si sebe diskreditovao za bilo kakvo ozbiljno znanje, i iskustvo vezano za trcanje.
Trenirao ja dosta vise stvari od tebe, pa nisam znao koja je poenta bas specijalnih patika za trcanje, dok nisam morao da saznam.
- Delija
- Kontakt:
Jel ti uopste citas sta neko pise ili citas ono sto mislis da pise?
Ja kazem da su meni (cak) i patike za basket vise nego dovoljno dobre za trcanje. Nigde nisam napisao da su najbolje za tu namenu - inace ne bi ni postojale patike za trcanje.
A sto se tebe licno tice, jbg, nisi bas reprezentativan primerak iliti nisi ni malo sportski tip
Za tvoju visinu je i 105 kg previse, a ne 125 kg...
Nema ni svako isti kvalitet misica, ligamenata i tetiva, a i nismo svi u istoj formi, a ako sam dobro razumeo Wolfy ozbiljno trenira i trebalo bi da je u dobroj formi. Ako on svojih 100 kg oseca kao preveliku tezinu onda nesto ozbiljno gresi oko vezbanja!

Ja kazem da su meni (cak) i patike za basket vise nego dovoljno dobre za trcanje. Nigde nisam napisao da su najbolje za tu namenu - inace ne bi ni postojale patike za trcanje.
A sto se tebe licno tice, jbg, nisi bas reprezentativan primerak iliti nisi ni malo sportski tip

Za tvoju visinu je i 105 kg previse, a ne 125 kg...
Nema ni svako isti kvalitet misica, ligamenata i tetiva, a i nismo svi u istoj formi, a ako sam dobro razumeo Wolfy ozbiljno trenira i trebalo bi da je u dobroj formi. Ako on svojih 100 kg oseca kao preveliku tezinu onda nesto ozbiljno gresi oko vezbanja!

Ja trcim u Adidas Energy Boost i odlicne su.Imao sam neke Pumine obicne i bio sam umoran u njima posle 3 km.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .