Salim se

Fitness, jel imas par saveta za obrok za poneti? Nekoliko kombinacija da znam pa da ih vrtim...
FitnessGuy napisao:U dane odmora, dovoljno ti je 5g kreatina. Termin nije bitan, bitno je da je na prazan stomak. Recimo, dovoljno ti je da ga uzmeš 20-30 min pre nekog obroka.
Dekstroza ti ne treba uz kreatin, osim nakon treninga. Znači, u ostalim slučajevima uzimaš solo kreatin. Gledaj da ga razmutiš u šolji mlake vode, jer se tako više rastvori, pa je mogućnost eventualnih stomačnih mučnina(koje kod nekih nastaju upravo zbog nerastvorenog kreatina) svedena na minimum.
Meni, recimo, smeta ako je ostalo nerastvorenih zrnaca. Odmah me protera u wc i 10-15 min me muči stomak. Zato mi je bitno da se lepo rastvori a to može samo sa mikronizovan(najfiniji kreatin) i u mlakoj vodi. Neko pak pije kreatin tako što kašičicu kreatina strpa direktno u usta i zalije vodom i ne smeta mu.
Cherokee napisao:Bane Valjevo
Nije ti nutricionista ponudio da pijes Xenical?
krstin napisao: @Bane
Imam jednu drugaricu koja je putem neke nove dijete (ne mogu da se setim naziva) skinula veliki broj kilograma za kratak period. Hranila se iskljucivo nekim proteinima, nista drugo nije jela. Unosila je 500 kalorija dnevno i generalno nije smela da ima nikakve fizicke aktivnosti, eventualno mala setnja. Uglavnom rezultati su stvarno ludacki. Verujem da neko zna naziv... I bas je spominjala Herbalife, kako je dosta skuplji, a losiji...