Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Dovoljno je u kratkim crtama izneti misljenje, sa eventualno nekim argumentom. Bez da se posle prica nastavlja sa ubedjivanjem i isterivanjem svog misljenja.starac vujadin napisao:Dugačka je lista, ali ako to ne vidiš, bez obzira na navijačko opredelenje, onda mislim da imamo boljih rešenja za nedeljno popodne nego da se dopisujemo oko Zvezde i Partizana, pošto se nećemo složiti pa da uštedimo vreme i snagu.
Ako se nekada vidimo rado ću ti reći šta mislim o tome.
Pa eto tih godina su forsirali da "batalimo" nasu ligu, i da udjemo u ABA.steva_anya napisao:Dovoljno je u kratkim crtama izneti misljenje, sa eventualno nekim argumentom. Bez da se posle prica nastavlja sa ubedjivanjem i isterivanjem svog misljenja.starac vujadin napisao:Dugačka je lista, ali ako to ne vidiš, bez obzira na navijačko opredelenje, onda mislim da imamo boljih rešenja za nedeljno popodne nego da se dopisujemo oko Zvezde i Partizana, pošto se nećemo složiti pa da uštedimo vreme i snagu.
Trudim se da vidim kako je to npr Zvezda 2002. ili 2004. bila kancer srpske kosarke ali ne vidim![]()
Kosarku pratim ceo zivot, to mi je omiljeni sport. Navijam za Zvezdu, ali sam sigurno 5x bio na mecevima EL kad je Partizan igrao, radovao sam se njegovim pobedama kao da su Zvezdine, posto je to izmedju ostalog dobro za srpsku kosarku.
E, neka si mi rekaonixa napisao:I mnogo jace kosarkaske nacije igraju regionalnu ligu, a aba je mnogo toga vise donela partizanu nego Zvezdi.
Inace, starce vujadine, tvoja prepotentnost i ubedjenost da si najpametniji je nesto sto nikad u zivotu nisam video.
Sent from my Xperia Z1
Lepo je to i ja sam bio na Zvezdinim utakmicama, ali veruj mi da se ne bi zavrsilo na kratkim crtama i argumentacijom posto bi se umesala neka "usijana glava" i ode mast u propast...palo bi zakljucavanje. Bice prilike za to.steva_anya napisao:Dovoljno je u kratkim crtama izneti misljenje, sa eventualno nekim argumentom. Bez da se posle prica nastavlja sa ubedjivanjem i isterivanjem svog misljenja.starac vujadin napisao:Dugačka je lista, ali ako to ne vidiš, bez obzira na navijačko opredelenje, onda mislim da imamo boljih rešenja za nedeljno popodne nego da se dopisujemo oko Zvezde i Partizana, pošto se nećemo složiti pa da uštedimo vreme i snagu.
Trudim se da vidim kako je to npr Zvezda 2002. ili 2004. bila kancer srpske kosarke ali ne vidim![]()
Kosarku pratim ceo zivot, to mi je omiljeni sport. Navijam za Zvezdu, ali sam sigurno 5x bio na mecevima EL kad je Partizan igrao, radovao sam se njegovim pobedama kao da su Zvezdine, posto je to izmedju ostalog dobro za srpsku kosarku.