Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Sport

Post od TheWickerMan »

Dok je Tadić gurao Partizan grobari su ćutalo, sad odjednom Zvezda kancer... ljubomora je čudo :)

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Sve su to ista govna, nema razlike...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Dugačka je lista, ali ako to ne vidiš, bez obzira na navijačko opredelenje, onda mislim da imamo boljih rešenja za nedeljno popodne nego da se dopisujemo oko Zvezde i Partizana, pošto se nećemo složiti pa da uštedimo vreme i snagu.
Ako se nekada vidimo rado ću ti reći šta mislim o tome.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

starac vujadin napisao:Dugačka je lista, ali ako to ne vidiš, bez obzira na navijačko opredelenje, onda mislim da imamo boljih rešenja za nedeljno popodne nego da se dopisujemo oko Zvezde i Partizana, pošto se nećemo složiti pa da uštedimo vreme i snagu.
Dovoljno je u kratkim crtama izneti misljenje, sa eventualno nekim argumentom. Bez da se posle prica nastavlja sa ubedjivanjem i isterivanjem svog misljenja.
Trudim se da vidim kako je to npr Zvezda 2002. ili 2004. bila kancer srpske kosarke ali ne vidim :pardon:

Kosarku pratim ceo zivot, to mi je omiljeni sport. Navijam za Zvezdu, ali sam sigurno 5x bio na mecevima EL kad je Partizan igrao, radovao sam se njegovim pobedama kao da su Zvezdine, posto je to izmedju ostalog dobro za srpsku kosarku.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Kakvo društvo takav sport, nema tu šta da se čudite. Ja sam morao na trening da donosim đačku knjižicu, ako sam mislio da treniram.

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

steva_anya napisao:
starac vujadin napisao:Dugačka je lista, ali ako to ne vidiš, bez obzira na navijačko opredelenje, onda mislim da imamo boljih rešenja za nedeljno popodne nego da se dopisujemo oko Zvezde i Partizana, pošto se nećemo složiti pa da uštedimo vreme i snagu.
Dovoljno je u kratkim crtama izneti misljenje, sa eventualno nekim argumentom. Bez da se posle prica nastavlja sa ubedjivanjem i isterivanjem svog misljenja.
Trudim se da vidim kako je to npr Zvezda 2002. ili 2004. bila kancer srpske kosarke ali ne vidim :pardon:

Kosarku pratim ceo zivot, to mi je omiljeni sport. Navijam za Zvezdu, ali sam sigurno 5x bio na mecevima EL kad je Partizan igrao, radovao sam se njegovim pobedama kao da su Zvezdine, posto je to izmedju ostalog dobro za srpsku kosarku.
Pa eto tih godina su forsirali da "batalimo" nasu ligu, i da udjemo u ABA.

Jedini koji je se tome protivio je bio Partizan (dve sezone su bojkotovali ABA), da bi ih na kraju covic, vesic, zika pauk i ostala GOVNA ucenama (prohodnost ka evropi, sistem bodovanja) naterali da igraju ABA ligu!

I tako smo na kraju dosli da nasa Srpska liga ne vredi ni za K.... :)
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

I mnogo jace kosarkaske nacije igraju regionalnu ligu, a aba je mnogo toga vise donela partizanu nego Zvezdi.

Inace, starce vujadine, tvoja prepotentnost i ubedjenost da si najpametniji je nesto sto nikad u zivotu nisam video.

Sent from my Xperia Z1
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Nije problem u regionalnim ligama, nego u tome sto su "eksperti" doveli do toga da nasa liga ne znaci nista i ne vodi nigde u Evropu, apsolutno nema nikakav znacaj!

Samo Rusija i Litvanija od kosarkaskih nacija igraju regionalne lige, ostali sto se takmice u Baltickoj, Balkanskoj,ABA, VTB ligi su nizerazredne kosarkaske nacije...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Nasa liga ima znacaj samo kad je vi osvojite a onda to zvezdasima nabijate na nos..
Dvostruki arsini..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

nixa napisao:I mnogo jace kosarkaske nacije igraju regionalnu ligu, a aba je mnogo toga vise donela partizanu nego Zvezdi.

Inace, starce vujadine, tvoja prepotentnost i ubedjenost da si najpametniji je nesto sto nikad u zivotu nisam video.

Sent from my Xperia Z1
E, neka si mi rekao :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

steva_anya napisao:

Lepo je to i ja sam bio na Zvezdinim utakmicama, ali veruj mi da se ne bi zavrsilo na kratkim crtama i argumentacijom posto bi se umesala neka "usijana glava" i ode mast u propast...palo bi zakljucavanje. Bice prilike za to.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Taj fazon, to kad bi mu rekao, morao bi da ga ubiješ. Steva je dobar lik i drago mi je što si ga poštedeo.
Inače, baš umeš da zablistaš u trenucima dokolice i divim se umeću da uvek upališ nekoga iz mase, svaka čast!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Valjda ste do sada videli da ja nikada ne blefiram tom stilu "ako ti kažem onda...". Samo što nekada odgovorim, a nekada neću i to je moje pravo.

Stevu nema šta da "štedim" jer je čovek vrlo normalno pitao zašto mislim da je Zvezda kancer srpske košarke i ne vidim nikakvu nameru u tome da se svađa, nego mu nisam odgovorio zbog drugih. Iako mislim da mu to nije ništa bitno, odgovoriću mu na pm.

I nisam ja ništa potpalio, nego treba ići nekoliko postova iznad mojeg. Nije priča krenula od mene.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Zasto ne bi bila moguca forumska prica da svako kaze sta misli pa da se slozimo ili ne sa necim ili svim?!
Komentar da je Zvezda kancer 15 godina, duze od Partizanove serije titula, je dosta jak.
Ako nije problem, a ne vidim sto bi bio cak i sa usijanim glavama, voleo bi da cujem zasto, uz eventualno neki konkretni argumenat.

Ako pricamo o kosarci, ja "Zvezdin kancer" vidim kao sledece:
- nekvalitetnom vodjenju kluba, losa selekcija i skauting (svaki dobar talenat je zavrsio u druvim klubovima, procentualno jako malo u Zvezdi)
- prodaju igraca za realno male pare pre pune trzisne vrednosti
- igrac koji Zvzdi nije dobar odigra vrhunski za Partizan godinu-dve i sada igra za EL klub, npr Roberts
- masovno dovodjenje stranaca, nekad po svaku cenu, tako da nasi mladi nemaju prostora ni da ivraju ni da napredaju. Uz menadzere veoma brzo zavrsavaju u ligama Poljske, Ukrajine i sl, ili se brzinsmi spremaju za NBA
- par puta je titulu htela na buku da uzme, pre nekoliko godina, medjutim nije proslo
- ima Covica koji je ista klasa kao Vujosevic, Covica kome Pesic nije dobar, a super mu je Radonic koji ne moze.da organizuje napad 5 na 3 ili 4 na 3

Jeste Zvezda bila vise za ABA ligu ali je i Partizan preko nje skupljao poene za EL.

Ima ovog jos, ovo je brzinski poato pisem sa.mobilnog :)
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Odgovori