Letovanja - iskustva, preporuke...

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Letovanje 2012

Post od Floyd »

Sve to stane i u BMW 3 ili CX5 :)

Nije poenta da je Ducato posebno brz vec su vozaci (po profesiji) istih uglavnom isfrustrirani manijaci.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Flojde, stavi ti džak krompira, svinjsku polutku, venac belog luka, alevu papriku i gajbu paradajza u BMW. Teško. :naughty:
A u Ducatos staje sve to, može da utera i Yarisa i preko svega, televizor za taštu. :sreckovic:
Širim haos!
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

Texonja napisao:
codemaker napisao: Zakonom je zabranjeno voziti levom trakom ako ne obilaziš
Pa da, ali ako se kreces znatno brze od ostalih onda je glupo i ulaziti u desnu traku jer bi ti ceo put bio cik-cak levo-desno. Ja udjem u levu, narihtam tempomat i ne mrdam u desnu ceo put, osim kada treba neko brzi da me pretekne (jednom u pola sata). Retko vozim autoputem, ali nikad nisam imao problem ni sa presretacem, ni sa radarom, ni sa kamerama pored puta, ni sa nekorektnim policajcima, bilo nasim bilo Makedonskim.
(imam neki osecaj da sam ovom poslednjom recenicom upravo isprovocirao sudbinu)
Naravno, to je ok, i ja vozim levom ako u doglednoj razdaljini ima još da se pretiče, ako me neko ne sustigne.
Ja sam mislio na one koji voze levom trakom a nikoga za dugo u desnoj, jednostavno baji se tako hoće...

Što se MK pandura tiče, spremi 5€ i samo diskretno tutni u šaku i uz smešak idemo dalje.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

Floyd napisao:Sve to stane i u BMW 3 ili CX5 :)

Nije poenta da je Ducato posebno brz vec su vozaci (po profesiji) istih uglavnom isfrustrirani manijaci.
E tu si apsolutno u pravu.
Jako mnogo vozim na duže puteve i u 99% slučajeva vozači takvih vozila, prosto divljaju putem, bilo da se radi o autoputevima ili drugim putevima. Mnogo puta se zaprepastim kad vidim šta rade.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@texonja

upravo svi i razmisljaju da ih niko nece preteci pa onda ja moram da vam ablendujem da se sklanjate. Propisi su propisi, vozi se desnom trakom a u inostranstvu za takvu voznju mozes i kaznu da dobijes. Isto tako mozes da dobijes kaznu i ako se nabijas nekom u branik u levoj traci i to me podjednako nervira. Fali nam iskustva jer se na zapadu autoputem vozi svakodnevno dok je to ovde kad se ide na neko putesestvije.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

ftj napisao:pa onda ja moram da vam ablendujem da se sklanjate
Ti vozis Clio RS,da vozis dci ne bi ti se niko sklanjao. :mrgreen:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da li si siguran?
MIsli, u to da on vozi RS, i da se niko ne sklanja DCI-u?
Ne znate vi Cliovu narav :D
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Nisam jos odlucio, uglavnom avionom Skijatos ili Zakintos pa tamo mozda iznajmim kola na dan-dva.

Ili Tunis opet ako upadne nesto povoljno :)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ako odeš u Tunis biće povoljnih kalašnjikova. :D
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ne znam jesam pisao vec u ovoj temi, ali ja sam prosle godine bio u Bugarskoj.
Cena smestaj+put autobusom je bila 160e.
Evo i slike hotela, tj sobe i bazena:
SlikaSlikaSlika
Sve u svemu super mi je bilo, sve jeftino, tj cene su kao u NS npr. More je, za razliku od svih prica sto sam cuo, bilo cisto i toplo. Poslednja dva dana se nesto uprljalo od trave, ali imali smo bazen.
Bugarska k'o Bugarska... Kao da sam u Srbiji, sve u ekspanziji, gradi se, radi, prljavo, smece, ne zna se ko gde parkira, vozi se bez kacige itd...
Ima dosta Rusa i turista sa severa, tj iz skandinavije. Odvratni su, svi beli ii pegavi :D
Hotel je u stvari bio izdeljen na apartmane, tako da nije bilo mogucnosti da se jede u njemu. U sobi je bila klima koja se nije doplacivala, TV LCD, kablovska, frizider, kuhinja, kupatilo sa protocnim bojlerom, terasa... Jos da kazem da je to bila druga sezona tom hotelu, pa je sve isgledalo kao novo.

Ove godine ne idem nigde, bolje da nesto turim u dzep nego da idem tamo 10 dana, to za mene nije odmor, vratim se umorniji nego sto sam otisao :D mladost - "grudost"...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

A još i voda 'ladna!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

paja napisao:Ako odeš u Tunis biće povoljnih kalašnjikova. :D
Tunis je extra, i kad je bio haos, hoteli su bili na nivou. Lepa zemlja i zanimljiva kultura i ljudi, a mi iz Srbije smo uvek dobrodosli tamo :)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Uplatio Skijatos u martu (iskoristio popust 30% ako se celokupan iznos uplati do kraja marta), septembar 3. polazak. Hteo sam u avgustu ali ima mesta samo u vili koja je daleko od plaze i treba da se vozi busom, Skijatos ima 4 vile, 3 su uz plazu i ta jedna je daleko od plaze 4km, mada je u septembru najtoplije more i najmanja guzva. 10 dana za nas dvoje tj. ja i devojka prevoz i smestaj sve ukupno za oboje 32000din. Bez klope naravno. Sasvim korektna cena. Prelazak trajektom je 20e po osobi, za kola 50e. U sezoni iznajmljivanje skutera dan je 15e a autic 45-50e po danu, u junu i septembru je jeftinije iznamljivanje.

U Bugarskoj sam bio pre 3-4god u Nesebaru. Tad nije bilo prljavo, jedino smece na plazi koje sam video su kutije plazme, limenke guarane itd. Sta reci. Ok je bilo, nije bilo skupo, preljubazni su samo da kupis nesto, otisao bih opet samo u Suncev breg. Bugari imaju neki svoj zacin koji trpaju u sve zivo, meni kao gurmanu nije smetao dok devojci jeste, tako da naglasite na pocetku porudzbine da ga ne stavljaju.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
krstin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:10

Post od krstin »

Jel bio neko u Nea Kalikratei? Kakvo je mesto?
Treba da se odlucim izmedju hotela Naias u Haniotiju, na samoj plazi i hotela Mykonos Paradise u Nea Kalikratei.
Oba su slicna po ceni, medjutim u Naiasu imam samo dorucak, a u drugom polupansion...
Slika
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Uplacena danas Lefkada :presrecan:
Odgovori