Nije poenta da je Ducato posebno brz vec su vozaci (po profesiji) istih uglavnom isfrustrirani manijaci.
Naravno, to je ok, i ja vozim levom ako u doglednoj razdaljini ima još da se pretiče, ako me neko ne sustigne.Texonja napisao:Pa da, ali ako se kreces znatno brze od ostalih onda je glupo i ulaziti u desnu traku jer bi ti ceo put bio cik-cak levo-desno. Ja udjem u levu, narihtam tempomat i ne mrdam u desnu ceo put, osim kada treba neko brzi da me pretekne (jednom u pola sata). Retko vozim autoputem, ali nikad nisam imao problem ni sa presretacem, ni sa radarom, ni sa kamerama pored puta, ni sa nekorektnim policajcima, bilo nasim bilo Makedonskim.codemaker napisao: Zakonom je zabranjeno voziti levom trakom ako ne obilaziš
(imam neki osecaj da sam ovom poslednjom recenicom upravo isprovocirao sudbinu)
E tu si apsolutno u pravu.Floyd napisao:Sve to stane i u BMW 3 ili CX5
Nije poenta da je Ducato posebno brz vec su vozaci (po profesiji) istih uglavnom isfrustrirani manijaci.
Ti vozis Clio RS,da vozis dci ne bi ti se niko sklanjao.ftj napisao:pa onda ja moram da vam ablendujem da se sklanjate
Tunis je extra, i kad je bio haos, hoteli su bili na nivou. Lepa zemlja i zanimljiva kultura i ljudi, a mi iz Srbije smo uvek dobrodosli tamopaja napisao:Ako odeš u Tunis biće povoljnih kalašnjikova.