@ KDman Za razliku od tebe ja sam objektivan. I tamo i ovde ima i dobog i lošeg. U Grčkoj sam se nagledao jurnjave preko ograničenja i to debelo preko kao i prestizanja preko pune, a sve to u naseljenom mestu. Teško da su to odlike dobrih vozača.
Ja sam i rekao da su oni isti kao i ostali u regionu. Zato sam se i začudio kad si tako apostrofirao Grke pa ispade da jedino oni bi da ušićare ako je ikako moguće.ljubitelj napisao:Mi smo u EU, nismo ni Azija ni Severna Amerika.
I clanice smo odgovarajucih evropskih sporazuma.
Nije to samo u saoracaju, i u energetici smo clanica EU.
Formalno, status je pridruzeni clan EU od jeseni prosle godine, mada to uopste nije bitno za vaznost potpisanih medjunarodnih konvencija.
code, jasno je da ti volis Grcku ali su oni isti kao i ostali u ovom regionu.
I da jesu skloni prevarama, a iskustvo sa Grcima je 30tak godina.
Mi jesmo odavno u EU sporazumima clanica, jedno vreme je bila suspenzija ali je to proslost.
Sada smo isti kao i bilo ko u Evropi.
To non EU vazi za Tursku, zemlje Magreba, SAD, Kanadu itd.
Grci generalno voze brzo, posebno na autoputu. Često mi se dešava da neko vozi recimo 140 levom trakom i kad naiđem, nema nameru da se skloni. Dešava se da moram da načinim prekršaj i preteknem ga desnom trakom a napravio bih prekršaj i da mu blicam recimo. Neki se sklone kad upalim levi žmigavac dok vozim iza njega.paja napisao:@ Ftj Prvo prodaj Markoniju felne.![]()
@ KDman Za razliku od tebe ja sam objektivan. I tamo i ovde ima i dobog i lošeg. U Grčkoj sam se nagledao jurnjave preko ograničenja i to debelo preko kao i prestizanja preko pune, a sve to u naseljenom mestu. Teško da su to odlike dobrih vozača.