Neo napisao:A reno clio storia? Ako ti ne smeta stariji dizajn, vrlo lako ispunjava kriterijume.
Bez namere da izbacujem Clio II iz teme, ali moje mišljenje je da nije baš auto za porodicu, jer je dosta mali, tesan unutra. Isto je i sa 206. Tu je najbolji Punto. Ne kažem da se ne može spakovati porodica u te manje automobile, ali kad je sve na knap i uvek ti fali još malo prostora, ne možeš biti zadovoljan autom. Naravno, neka pogleda, sedne, provoza, pa neka vidi. Ja sam bio zaljubljen u 206 i hteo sam njega da kupim, ali je razum rekao ne, gledaj nešto veće. I nisam se nikad pokajao, mada bi i sada kupio 206 kao drugi auto kad bi bio u mogućnosti.
KDman napisao:trojanac
pogrešn komentar u vezi dizela i pređene kilometraže. Odi na "polovne automobile" nađi dizele kupljene u Srbiji koji se hvale pravim poreklom i servisnim knjižicom. Svaki je prešao bar 40 000km po godini. Evo nađi obrnut primer i demantuj me.
Onda neki reklamiraju dizel iz Italije, star 5 godina, prešao 110 00km, provereno

Vozila bakica
Niko se ne obazire na veliki servis, gume, akumulator popravke. I to ulazi u onih 4000€. A to može da bude mnogo.
A za 4500€ se da kupiti kao nov benzinac od prvog vlasnika. Ulaganje 0.
Opet ti 4.500e. Ako se nisi uključio da stvarno pomogneš, preskoči ovu temu. Lepo je žena rekla da je budžet do 4.000e.
Drugo, ne gledamo vozila u Srbiji već u BIH tj. Republici Srpskoj odakle je Jelena30. Tamo je malo drugačije tržište.
Treće, evo ti auto iz Srbije koji ispunjava sve uslove i prešao je tek 91.000km za 8 godina.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... restyling/
Inače, Hyundai Getz je auto koji je za preporuku, mada sumnjam da ga Jelena30 ima u ponudi tamo. Jako dobar auto, koji nudi izuzetno puno mesta za svoju klasu.
Četvrto, auto za 4.500e da je kao nov, bukvalno 0 dinara ulaganja se jako teško nalazi i to je možda trenutno bez ulaganja. Ja kad sam uzeo Civic nisam imao trenutno nikakvo ulaganje sem što sam uradio mali servis. Gume su mogle da teraju još jednu sezonu, ali sam ih ja zamenio i kupio zimski set jer je to bio septembar mesec. Na proleće sam kupio novi letnji set. I dao 500e za 6 meseci. Ne kažem da je na svakom autu tako, ali generalno retko ko prodaje auto sa dva seta guma, a zna se šta zakon traži. I to je neko ulaganje, bilo benzinac ili dizel. Opet ponavljam, za benzinca treba izdvojiti par stotina evra ako se planira ugradnja plina. I to je ulaganje. Obrni-okreni, ulaganje je čeka u svaki auto, samo je pitanje za šta i koliko će je to koštati.