dragvorl napisao:Jelena, ne mora da ima servisnu knjizicu auto da bi proverila servisnu istoriju. Kod nekih prizvodjaca mozes kod predstavnika za dzabe proveriti servisnu istoriju u bazi.
To ću svakako i pokušati, samo mi je čudno što relativno nov auto nema knjižicu. Dakle, u slučaju moguće verodostojne provere ne treba da se obazirem na nepostojanje knjižice, ok.
@trojanac
Slažem se da je teško/nemoguće naći auto ispod 4500e a da se još bar ponešto ne uloži u njega; sad nastojim samo da to svedem na najmanju moguću meru. I ovaj Hjundai mi skroz dobro izgleda, nažalost ne nalazim ga ovde! Takođe, trenutno nisam u mogućnosti da uvozim iz Srbije (da, treba još da proverim propise), najviše zbog vremenske ograničenosti.
Što se tiče 206-ice, nje ima dosta u ponudi - prvo sam mislila da je premala, pa sam je ignorisala, pa sam je onda opet uzela u obzir (da se "spakujemo" kako-tako), ali sad opet smatram da treba da ispadne iz razmatranja, ipak treba nešto veće.
paja napisao:Ono što on predlaže je kupovina gde je najmanja mogućnost greške. Auto kupljen nov u Bosni, od prvog vlasnika je mnogo sigurnija kupovina od uveženog, dizela.....
Za tim i tragam! Eventualno drugi vlasnik, ali svakako dajem prednost domaćem poreklu!
Iz tog razloga sve manje razmišljam o onom plavom GP - a i ne verujem da mu je kilometraža originalna, i mislim da je malo preskup, ipak to ima 8 godina već.
Hvala svima na svim savetima! Danas sam bila zauzeta pa se nisam stigla dalje raspitivati u vezi sa autom, ali nastavljam koliko odmah.

Hvala!